Meme Stoica Gigi Becali Steaua Superliga

MM pierde teren in fata lui Gigi! Vezi reactia lui Mihai Stoica pe Facebook :)

Gigi Becali a luat decizia ca stelistii sa se intoarca la cantonamentul de la stadion, renuntand la luxosul hotel unde erau cazati inainte de meciuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2011, 12:56
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2011, 13:15

Cum a revenit in Ghencea, prima decizie a lui Mihai Stoica a fost ca stelistii sa-si schimbe locul de cantonament de la baza Stelei. Nemultumit de conditiile foarte proaste gasite la tribuna a doua a stadionului, Mihai Stoica a mutat de urgenta echipa la Hotel Parliament. Cum a inceput returul insa, lucrurile au revenit la normal, iar, din ordinul lui Gigi Becali, echipa a revenit la baza din Ghencea. Oficialii Stelei i-au asigurat pe fotbalisti ca, de data aceasta, vor avea toate conditiile la cantonamentul de la stadion, dar, in afara de cateva mochete schimbate si de curatenie, totul era ca inainte. Gigi Becali a motivat ca la hotel se consumau foarte multi bani, chiar daca, pentru doua zile de cazare, cheltuielile nu depaseau 2000 de euro, scrie Cancan.

Mihai Stoica a comentat pe Facebook articolul: "...doar ca de vineri intram in cantonament la hotel, asta asa ca info... :)))"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies