Liga 1

MIZA importanta pentru Steaua la meciul cu Iasi! Ros-albastrii se pot duce la 16 puncte, dar Reghe are o mare problema! Ce trebuie sa evite stelistii:

Steaua - CSMS Iasi, asta-seara de la ora 21.30, LIVE TEXT pe www.sport.ro si m.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2013, 11:10
Data actualizarii: Duminica 07 Aprilie 2013, 11:08

Steaua poate sa profite astazi de esecurile celor de la Astra si Pandurii din aceasta etapa. Daca o bate pe Iasi, Steaua se indeparteaza la 16 puncte de Astra si la 18 de Petrolul si Dinamo!

Steaua mai are nevoie doar de 5 victorii pana la finalul sezonului pentru a castiga titlul 24 insa ros-albastrii mai au o miza importanta pentru meciul din aceasta seara!

La partida de pe Ghencea, stelistii trebuie sa fie foarte atenti la cartonasele galbene! Patru jucatori ai lui Reghe sunt in pericol de suspendare si pot rata derby-ul din etapa viitoare cu Rapid! Cornel Rapa, Florin Gardos, Mihai Pintilii si Daniel Georgievski nu vor juca in urmatorul meci daca primesc galben diseara dupa ce au primit deja 6 avertismente in acest sezon. Si la Rapid, echipa care joaca astazi de la ora 19.00 cu Gloria, un jucator e in pericol - Stefan Grigorie.

Steaua joaca unul dintre ultimele meciuri din acest sezon pe Ghencea - ultima partida pe acest stadion va fi cea cu Viitorul Constanta din etapa 32.


Modifică setările cookies