Mititelu vrea pe noul Oblemenco: "Platim oricat! Ar fi un abuz sa ne interzica accesul pe acest stadion!"

Autor: Sport.ro
Marti 03 Octombrie 2017, 14:40

Adrian Mititelul vrea ca echipa lui sa isi joace meciurile din Liga a 4-a pe noul stadion din Craiova.

Noua arena a Craiovei va fi inaugurata in mai putin de o luna, iar Adrian Mitielu e convins ca aceasta va fi casa si pentru echipa lui.

“Nimeni nu ne poate interzice accesul pe acest stadion. Nici nu concep sa nu ne lase. Platim chirie, nu jucam gratis. Desi din ce stiu CS U nu va plati nimic. Chiar sunt curios cum vor face. Pentru ca ar fi abuz in serviciu ca unora sa le iei banii, iar altora nu. In fine, nici nu conteaza, noi platim sa jucam."

Va fi o chirie mare, nu stiu cat deocamdata, dar nu conteaza. Platim! Vin suporterii in numar mare si ne vor ajuta sa platim chiria, macar partial si tot e bine. In termen de 30 de zile trebuie sa primesc raspunsul."

"Pe National Arena au jucat Steaua, Dinamo, Rapid si Astra. Aici de ce sa nu se poata? Ar fi un abuz in serviciu sa ne interzica", a spus Mititelu in Gazeta Sporturilor.

 

⚪???? Din tată în fiu! Acesta trebuie să fie imboldul prezent la meciurile Universității Craiova. Tocmai de aceea, vrem să-ți transmitem un mesaj. Da, ție, adolescentului din ziua de astăzi: tatăl tău te-a dus de mic pe ????️ Stadionul „Ion Oblemenco” să îți insufle spiritul alb-albastru și a reușit. Acum a sosit momentul să îi răsplătești eforturile. Veniți, împreună, în noua casă a Științei, să vă bucurați de performanțele lui ???? Băluță, Mitriță & restul alb-albaștrilor. Nu vă putem promite că vom câștiga mereu, dar, cu siguranță, vom lupta până la ultima suflare pentru ca voi, cei mai frumoși suporteri din țară, să fiți mândri de noi. ???? ???? Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pe măsură ce se apropie inaugurarea. ???? DĂ-I „TAG” / ETICHETEAZĂ-L pe tatăl tău la această postare și hai să reîntregim marea familie alb-albastră! ⚪???? ???? #CumparaAbonament pe #NoulOblemenco: ???? De la magazinul mobil al Științei, situat în Piața „Mihai Viteazul” (Program: Luni - Vineri, orele 09:00 - 21:00) ➡️ http://bit.ly/2uWy5oq ???? On-line, de pe platforma Eventim.ro ➡️ http://bit.ly/2vGUV3t ???? Sursa FOTO: Compania Națională de Investiții

A post shared by UNIVERSITATEA CRAIOVA (@universitateacraiovaofficial) on

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies