Adrian Mititelu FCSB FCU Craiova Superliga

Mititelu le spune „pas” jucătorilor dați afară de FCSB: „Nu vreau, păi sunt cei mai buni... n-ați văzut!?”

FCSB a pierdut campionatul, iar Gigi Becali a demis deja aproape o echipă întreagă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2023, 08:30
Data actualizarii: Vineri 26 Mai 2023, 08:34

Printre cei demiși de Becali se numără nume grele, care au dus greul în multe rânduri pentru FCSB în acest sezon: Iulian Cristea, Joonas Tamm, Răzvan Oaidă sau Billel Omrani.

Valoarea fotbaliștilor plecați de la FCSB este încontestabilă, în ciuda faptului că n-au reușit să intre în grațiile patronului Gigi Becali și multe cluburi i-au luat deja în vizor.

Mititelu nu vrea jucători de la FCSB

Printre acestea nu se numără însă și FCU Craiova, Adrian Mititelu, patronul oltenilor, susținând că nu vrea să aducă fotbaliști trecuți pe la FCSB, deoarece aceștia nu ar fi potriviți pentru FCU, fără însă să dea un motiv concret.

„Nu iau jucători de la FCSB, pentru că jucătorii care intră acolo după aia nu mai... Nu vrea eu. Nu știu, nu au nimic, sunt cei mai buni, n-ați văzut?

Nu vreau, nu, nu, noi căutăm în altă parte. Avem soluții, am identificat deja jucători care o să aducă un plus în fotbalul românesc și o să facă din echipa noastră o echipă apreciată”, a spus Adrian Mititelu, potrivit Digisport.

FCU Craiova a încheiat pe primul loc în clasamentul playout-ului Superligii, cu 36 de puncte, două mai multe decât ocupanta locului doi, FC Voluntari.

FCU întâlnește, vineri, de la ora 20:00, pe FC Vountari, în barajul pentru accederea în preliminariile Conference League. Cine câștigă această confruntare va întâlni ocupanta locului trei din Superliga „finală”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!