Miriuta e incantat de cantonamentul sau! "Facem trei antrenamente pe zi!" Cati jucatori mai transfera in aceasta iarna: 

Autor: Sport.ro
Vineri 31 Ianuarie 2014, 07:38

	Miriuta e incantat de cantonamentul sau! "Facem trei antrenamente pe zi!" Cati jucatori mai transfera in aceasta iarna: 

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Miriuta a vorbit despre cantonamentul CFR-ului din Antalya. Antrenorul ii trezeste pe jucatori in fiecare dimineata la ora 7 si face trei antrenamente pe zi.

"La 7 dimineata toata lumea in picioare, desi ceasul meu desteptator suna cu o jumatate de ora inainte. La 8 toata lumea pe plaja, la alergare. La 11:10 al doilea antrenament al zilei, pe teren si după-amiaza al treilea.", a spus Miriuta pentru stiridesport.ro.

Antrenorul nu e de acord cu denumirea de "regim spartan" pentru metodele sale si spune ca e doar o exagerare a presei.

"Cand citesc stiri despre cantonamentele echipelor din Liga 1 aud folosindu-se numai expresia aceasta. Regim spartan, regim spartan peste tot. A fost un regim normal pentru o prima saptamana de pregatire. Nu i-am omorat. Am facut doar ceea ce am considerat eu ca e bine sa facem pentru aceasta etapa a pregatirii" a mai zis Miriuta.

"Sunt doua posturi pe care nu am concurenta. Asteptam sa se incheie perioada de mercato in Italia, sa vedem ce variante ar fi. S-ar putea sa mai vina jucatori, sa ne consolidam lotu", a incheiat antrenorul.

Vlad Voiculescu pregătește o listă a „medicamentelor esențiale” printr-un ordin de ministru
BRAT

Modifică setările cookies