EXCLUSIV | "Mirel va ajunge la Craiova!" Gica Craioveanu a vorbit despre o posibila venire ca antrenor la Universitatea Craiova! Ce colegi de 'marca' a avut la scoala de antrenori

Cornel Papura (47 de ani) antreneaza in acest moment Universitatea Craiova, dupa ce Cristiano Bergodi a demisionat in urma cu o luna.

In ultima vreme s-a discutat despre o posibila venire a selectionerului Mirel Radoi pe banca Craiova. Rezultatele slabe, dar si dezamagirea privind calitatea jocului, l-ar fi dat pe Radoi ca si plecat la olteni. 

In cele din urma selectionerul a decis sa ramana, dar directorul de imagine al Universitatii, Gica Craioveanu, a declarat ca mai devreme sau mai tarziu Radoi va antrena Craiova. 

Craioveanu spune ca nu a discutat cu finantatorul Craiovei despre o preluare a echipei si a glumit pe seama acestui fapt, spunand ca si-ar dori ca pana la 70 de ani sa ajunga sa-i antreneze pe olteni. 

"Mirel va ajunge la  Craiova mai devreme sau mai tarziu, pentru ca e oltean si stiu cum e la noi, suntem dracosi din natie. Nu am vorbit niciodata cu Mihai Rotaru despre a prelua echipa Craiova. Bine, el nu stia ca eu am licenta PRO, pe care am obtinut-o aici in Spania. Sunt mandru deoarece am avut niste colegi mari, ca Redondo, Saviola, Valeron, nume importante. 

Si eu imi doresc la fel ca Mirel sa antrenez Craiova, e visul meu, am crescut acolo si sunt oltean, imi place Craiova, ma mai cheama si Craioveanu din intamplare. Pana la 70 de ani sper sa fiu acolo, la mine insa e foarte greu deoarece lucrez la radio si trebuie sa platesc o indemnizatie foarte piparata in cazul in care plec de capul meu, sunt multe lucruri la mijloc", a declarat Gica Craioveanu la Ora Exacta in Sport, de pe Pro X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

2020, un an negru. Câte mii de români ar fi murit de Covid fără să se ştie
BRAT
Modifică setările cookies