Mirel Rădoi, greu de angajat! Fostul selecționer ar mai fi refuzat o echipă din Liga 1

Mirel Radoi FCU Craiova Superliga Mirel Rădoi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iunie 2022, 15:39
Data actualizarii: Vineri 24 Iunie 2022, 15:46

Mirel Rădoi, dorit de încă un club din Liga 1. 

De când a plecat de la echipa națională, Mirel Rădoi (41 ani) a fost asaltat cu propuneri de a antrena în Liga 1, însă niciuna nu s-a concretizat. Universitatea Craiova și FC Botoșani l-au curtat pe fostul selecționer, dar fără a avea succes. Recent, Fanatik susține că Mirel Rădoi ar fi refuzat-o și pe FCU Craiova.

Văzând că Marius Croitoru (41 ani) nu oferă niciun răspuns, clubul din Bănie l-ar fi contactat pe Rădoi pentru a prealua postul lăsat liber de Nicolo Napoli (60 ani). De altfel, potrivit aceleiași surse, acesta ar fi motivul pentru care Croitoru a fost prezentat după două săptămâni de la acceptarea condițiiilor.

Mirel Rădoi, urechat de către Gigi Becali 

„Am o relație specială și țin la el. Îmi e frică să nu cumva să zic ceva care să i se pară lui că eu nu am zis bine. Mai bine tac, că e finul meu. Știți ce sensibil e? Mai bine tac din gură. Singurul lucru care nu mi-a venit, că sunt și eu sensibil, dar îi transmit prin voi, că nu mi-a răspuns la telefon atunci. Acum în glumă spun. Ce cauți tu la CSA? Când CSA e în scandal cu nașul tău? Acum o să dea replică, o să vedeți. 

Să se ducă toți, la Mirel am pretenții să nu se ducă. Nu vrea să se ducă Mirel, Olăroiu, oamenii care mi-au fost apropiați. Nu vreau să se ducă Tătărușanu. Oamenii care s-au realizat în acea perioadă: Goian, Mirel Rădoi, Olăroiu, chiar și Ogăraru nu voiau să se ducă. Dar nu am pretenții la toți. Am pretenții la Mirel, la Goian, la Olăroiu. Cele mai mari pretenții aveam să nu se ducă Pițurcă. Noi am preluat împreună echipa, eu cu el și Păunescu, eram toți cu 33%. După ce am pus mai mulți bani eu a zis omul, a fost corect: 'Eu nu mai pot să corespund. Îți cesionez banii pe care i-au dat'”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!