Mirel Radoi Sorin Cartu Universitatea Craiova Superliga

Mirel Rădoi a declanșat un adevărat scandal: ”Nu mai vreau să aud numele lui. Să nu-mi mai pronunțe numele”

Sorin Cârţu, preşedintele clubului Universitatea Craiova, a fost deranjat de declaraţiile făcute de Mirel Rădoi după ce acesta şi-a dat demisia miercuri din funcţia de antrenor principal al grupării din Bănie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:35
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 08:35

”Nu mai vreau să vorbesc despre ajutor. Cariera şi-a făcut-o simplu din talentul şi valoarea pe care le-a avut. Ce mă deranjează, vreau să spun că e cea mai mare decepţie pe care am avut-o. Pentru că nişte oameni avizaţi îşi dau seama ca vrea să mute discuţia de la obiectivele pe care nu le-a îndeplinit. 

Sorin Cârțu: ”Nu mai vreau să aud numele lui”

Să spui că a fost deranjat că am vorbit de o evidenţă. Pentru ce am declarat la meciul cu FCU Craiova, că meritau să câştige dacă au condus cu 2-0. Sunt argumentele unui om mic. Nu mai vreau să aud numele lui. Îl rog să nu îmi mai pronunţe numele.

Am meciuri antrenate în Liga 1 câte antrenamente nu are el făcute. Chiar nu ţi-e ruşine? Ce tot ne ameninţi că ai bani. Ai banii din ce ai jucat, nu din antrenorat. Te-am angajat ca să antrenezi nu ca să ne spui câţi bani ai. Nu mai vreau să aud asta. E ultima dată când îi pronunţ numele lui Rădoi. Şi îl sfătuiesc să uite de existenţa mea.”, a declarat Sorin Cârţu la Prima Sport 1, în cadrul unei intervenţii telefonice în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Sorin Cârţu a precizat şi faptul că el nu va mai reveni pe banca tehnică a Universităţii Craiova, deşi numele său a fost vehiculat printre numele posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi: ”În niciun caz, eu nu mai antrenez din 2016. Nu m-am mai simţit capabil emoţional să antrenez. Am peste 500 de meciuri în Liga 1, dar nu am mai putut!”.

News.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!