Mircea Rednic nu va sta pe bancă în UTA Arad - 'U' Cluj

UTA Arad - U Cluj Mircea Rednic Superliga Superliga Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 14:46
Data actualizarii: Vineri 15 Septembrie 2023, 14:45

Cele două cluburi se vor înfrunta vineri seară de la ora 18:30.

UTA Arad a jucat deja două meciuri fără antrenor, obținând o victorie în Cupa României, scor 1-0 cu Dumbrăvița și o înfrângere în campionat, scor 0-1 cu Sepsi. 

Mircea Rednic nu va sta pe bancă în UTA Arad - 'U' Cluj

Alexandru Meszar, patronul de la UTA Arad, a vorbit despre Mircea Rednic și a remarcat faptul că antrenorul „Bătrânei Doamne” nu va sta pe bancă la meciul împotriva clujenilor.

Finanțatorul a specificat faptul că medicinii i-au recomandat lui Mircea Rednic să mai rămână o săptămână departe de acțiunea din teren și să se odihnească.

„Mircea Rednic nu va sta pe bancă la meciul de astăzi cu 'U' Cluj. Ieri a făcut niște controale, totul este perfect, dar medicii sunt preventivi și i s-a recomandat să mai stea o săptămână fără să fie pe bancă.

A fost în apropierea echipei, a fost și astăzi, va fi la stadion, dar nu va sta pe bancă. Va vedea meciul în birou, la televizor. Va fi aproape de băieți, va vorbi cu ei înainte de joc, există posibilitatea să intre și în vestiar la pauză.

Trebuie să respecte ce i-au spus medicii. Încearcă tot felul de lucruri simpatice să fie totuși lângă echipă. El tot timpul spune jucătorul meu, jucătorii mei, echipa mea. A fost la echipă, va mai merge o dată astăzi la ei în cantonament.

Normal că o să batem pe U Cluj. Cel puțin acesta este obiectivul nostru, acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu zic că în momentul de față avem echipă mai bună decât U Cluj. Eu merg pe victorie”, a spus Alexandru Meszar, potrivit Fanatik.

Ultima dată când cele două echipe s-au duelat a fost în Cupa României, acolo unde 'U' Cluj, aflată atunci tot sub conducerea lui Sabău, s-a impus cu 1-0. În sezonul trecut din campionat, UTA Arad a câștigat atât în turul sezonului regulat, cât și în ply-out-ul competiției, în timp ce în retur partida s-a încheiat cu o remiză albă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!