Mircea Rednic, declaratii savuroase! "Trebuia sa jucam pe Arena Nationala cu vreo 30.000 de suporteri" Ce a spus de executia lui Gicu Grozav "Mare presiune ce a avut"

Gicu Grozav a plecat de la Dinamo in noiembrie 2018.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 14:48
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 15:14

Gicu Grozav a reusit o executie impresionanta in aceasta saptamana in Cupa Ungariei. Echipa sa a obtinut o lovitura de la 11 metri, iar Grozav a fost numit sa transforme. Fostul fotbalist de la Dinamo a executat penanlty-ul in acelasi stil pe care l-a folosit la Miercurea Ciuc, meci in urma caruia a fost concediat.

Mircea Rednic a fost intrebat de executia fostului sau elev, iar antrenorul de la Dinamo a raspuns in stilul sau caracteristic.

"Astazi noi ar fi trebuit sa jucam pe Arena Nationala cu vreo 30.000 de suporteri. Am vazut. Stiti care era scorul. Nu avea nicio presiune, pierdusera primul meci cu 2-0. Daca nu a avut presiune...mare presiune ce a avut cu o echipa din liga a 3-a. Ce presiune a avut, i-a tremurat piciorul", a glumit Mircea Rednic.

Tehnicianul din Stefan cel Mare a dezvaluit ce s-a intamplat in momentul in care Gicu Grozav a parasit-o pe Dinamo. Chiar daca s-au despartit, Mircea Rednic este de parere ca un jucator cu talentul sau nu ar trebui sa se lupte la retrogradare in Ungaria.

"Pacat, ca este un jucator foarte talentat si a ajuns sa joace la o echipa din Ungaria, care se lupta la retrogradare. Ca sa clarificam situatia, ca adevarurile se afla in timp. Eu nu am avut nicio implicare la demiterea lui. A fost o intelegere intre conducerea noastra si Gicu Grozav. Eu puteam sa il ajut, dar el nu a dat niciun semn fata de colegii lui sau de mine. Atunci eu nu am intervenit, decizia a fost luata de conducerea clubului ca el sa paraseasca echipa", a adaugat antrenorul lui Dinamo.

Modifică setările cookies