"Lasati-ne sa ne pregatim!" Rednic l-a ironizat pe Borcea si a criticat un jucator: "Cred ca nu s-a trezit inca!" VIDEO

Mircea Rednic le-a transmis jucatorilor sai sa aiba grija in playoff. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019, 14:04
Data actualizarii: Joi 28 Februarie 2019, 14:07

Dinamo se pregateste de ...sezonul urmator. Noul obiectiv al lui Rednic este formarea unei echipe de titlu in Romania si i-a reziliat deja contractul lui Sean McDermott. Sorescu a fost criticat de antrenor pentru ca a spus ca nu mai este motivat de partidele din playout.


"Nu s-a trezit bine. Esti profesionist, esti platit, normal ca doream sa fim in playoff, dar am zis care e obiectivul: sa formam o echipa puternica pentru sezonul urmator. Nu stiu daca a inteles mesajul meu.

Lasati-ne sa ne pregatim, vorba lui Borcea. Ne pregatim pentru sezonul urmator, lasati-ne sa ne pregatim", a spus Rednic.


Sorescu: Meciurile din playout nu ne motiveaza!

"Nu mai e aceeasi motivatie, e o dezamagire sa jucam al doilea an la rand in playout, dar si in playout trebuie sa castigam. Nu avem timp de relaxare, vom pica si mai jos daca ne relaxam. Trebuie sa fim de doua ori mai concentrati si sa castigam fiecare meci in parte. Nu avem un obiectiv, dar cu siguranta trebuie sa castigam toate meciurile si sa terminam pe primul loc. Ar fi un pas inapoi fata de anul trecut", a spus Sorescu in conferinta. 

Modifică setările cookies