Mircea Rednic a facut anuntul cel mare: "Semnez dupa meciul cu Steaua" Ce i-a transmis lui Negoita

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2016, 18:13
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2016, 18:21

Mircea Rednic a anuntat ca a luat o decizie in cazul viitorului sau la Dinamo. 

Dinamo a avut cel mai bun sezon din ultimii ani cu Rednic pe banca, iar Negoita a reusit sa-l convinga sa ramana in continuare in Stefan cel Mare. Rednic a acceptat si a anuntat ca va semna dupa derby-ul cu Steaua. Anul viitor, Rednic are ca obiectiv castigarea campionatului, la 10 ani dupa ultimul trofeu cucerit de dinamovisti.

"Suntem in discutii avansate, m-am vazut si ieri cu domnul Negoita. Lucrurile sunt OK. Dupa meciul cu Steaua voi semna. Suntem pe drumul bun. Am discutat si despre proiecte. Nu vorbim acum de jucatori, mai sunt sapte meciuri si nu e corect, pentru ca acesti baieti au dus greul pana acum. Nu e corect sa vorbim de acesti jucatori", a spus Rednic.


"Nu e vorba de a-l convinge sau nu pe Rednic. Daca isi doreste sa ramana, ramane. Daca ii place proiectul. Nu se intampla nimic cu forta, noi mergem inainte cu proiectul nostru, dar mi-as dori sa ramana. Dar nu umblu cu plicuri si contracte dupa mine, pentru ca nu sunt jurist. Vom discuta, nu e nicio graba, mai e timp pana la finalul acestui sezon. Nu stiu ce si-ar dori, intrebati-l pe dansul. Mie mi-a spus ca ne-ar trebui inca doi-trei jucatori pentru a ne bate la titlu. Eu cred ca ne mai trebuie trei-patru", a spus Negoita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!