Dinamo Gnohere Superliga

"Mintea mea e la Dinamo, dar m-a deranjat cum s-au comportat cu mine!' Ce oferte a refuzat clubul pentru Gnohere

Gnohere a respins si ultima propunere de prelungire facuta de Dinamo. Despartirea e aproape sigura.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2016, 15:06
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2016, 15:09

Atacantul francez spune ca nu are probleme cu nimeni din club si explica ce l-a deranjat in abordarea patronului Negoita.

"Nu am acceptat ultima oferta a lui Dinamo. M-am gandit la ceea ce s-a intamplat cu mine. Este bine sa te desparti in relatii bune, iar in afara de acest lucru mintea mea nu e la plecare, este la Dinamo. Stiam ca mi-am facut treaba. I se poate intampla oricui sa rateze lovituri de la 11 metri, sa aiba evolutii mai putin bune.

Nu sunt suparat pe Negoita. Mi-ar fi placut sa am parte de mai multa atentie pentru ca in perioada de transferuri am avut oferte importante si nu m-a lasat sa plec. Odata ce perioada de transferuri s-a incheiat, nu mai puteam semna cu nimeni. Negoita si-a schimbat discursul. Toate astea m-au deranjat putin, dar nu am probleme cu presedintele si nu cred ca voi avea.

In urma cu o luna, cand am avut oferta din Spania, am vrut sa plec acolo pentru ca ar fi fost un progres in cariera mea. Apoi, la inceputul sezonului, au fost oferte din Qatar, Arabia Saudita, dar nu au fost acceptate", a spus Gnohere la Dolce.

Modifică setările cookies