Sperantele fanilor lui Dinamo, DISTRUSE: "Se satura de situatia asta de saracie!" Care este PRINCIPALA PROBLEMA a 'cainilor'

Mihai Stoichita a vorbit dupa victoria Chindiei in fata lui Dinamo, scor 1-0, despre problemele din Stefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Ianuarie 2021, 23:21
Data actualizarii: Duminica 17 Ianuarie 2021, 16:36

Chiar daca Pablo Cortacero a declarat zilele trecute ca vor fi livrati 5 milioane de euro in contul echipei pana la sfarsitul lunii ianuarie, nimeni nu mai crede si promisiunile investitorului spaniol. Jucatorii sunt naplatit de 5 luni, iar o parte dintre ei au plecat deja de la echipa.

Oficialul de la FRF, Mihai Stoichita a declarat ca datoriile din trecut sunt principala problema a celor de la Dinamo. De asemenea, el a spus ca intr-un final, jucatoriii se vor satura sa stea neplatiti. 

"Trebuie sa fim foarte atenti si la strategia pe care o aveau, ipotetic acum 8 luni. Prezentul in schimb e totul altul. Eu nu stiu daca problema la Dinamo este tinerea acestei echipe. Daca ar fi numai vorba de plata imediata a acestor salarii sau mai stiu eu ce chesltuieli mai sunt aici.

Probabil ca nu ar fi probleme ca fanii sa se descurce. Eu sunt inventivi si se descurca. Gasesc fel si fel de metode si se descurca. Eu am senzatia ca exista niste datorii din trecut care pun bile grele la picioare celor care sunt la Dinamo. 

Probabil trecutul este problema. Am spus asta, proiectul a fost dezvoltat pe umerii jucatorilor straini. Acum, ei nu mai sunt si se adapteaza din mers la ce a ramas. Accepta situatia pentru ca e foarte interesant. Acum, este sacrificiul sentimental, facut de ei, pentru ca iubesc Dinamo. Stiu eu, poate sunt sperante pentru un viitor mai bun, dar pana la urma o sa se sature de o astfel de situatie de saracie", a declarat Mihai Stoichita.  

CITESTE SI

Modifică setările cookies