VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, vizat de Gigi Becali pentru forma slabă a FCSB-ului: „Trebuia să plătească primul!”

Gigi Becali a enumerat vinovații, în direct la Ora Exactă în Sport, pentru rezultatele modeste ale FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 13:04
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 13:05

Eșecul cu U Cluj, 1-2, din etapa a 16-a, i-a fost fatal lui Nicolae Dică (42 ani). Antrenorul a demisionat de la vicecampioana României, la doar 10 ore după ce Gigi Becali (64 ani) și-a manifestat nemulțumirile față de jocul roș-albaștrilor. 

Gigi Becali, nemulțumit de activitatea lui Mihai Stoica 

Însă patronul FCSB-ului consideră că vina pentru forma slabă a echipei nu este exclusiv a tehnicianului. Gigi Becali i-a reamintit lui Mihai Stoica (57 ani) de responsabilitatea pe care o are la echipă, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

„Mihai e fratele mai mic, ailalți sunt mai mici. Atât timp cât echipa nu joacă, nu pasează, cât echipa nu joacă nimic... Toți sunt vinovați - toți cei care sunt în echipă.

Trebuiau să platească toți! Cu staff, cu toată lumea!

'Fratele' trebuia primul, după antrenor, să plătească! Pentru că el este în locul meu, dar dacă-i 'frate'... Ce să plătească!?”, a declarat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena.

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.

„Dragoste cu năbădăi” între Gigi Becali și Mihai Stoica 

La îneputul lunii octombrie, Gigi Becali a mărturisit că nu mai ascultă sfaturile lui Mihai Stoica. Mai mult, omul de afaceri declara că managerul general al roș-albaștrilor nu se pricepe la achiziționarea jucătorilor.

„M-am gândit și la antrenor străin și să angajez unul doi oameni, scouteri, să studieze jucători, să prezinte jucători. Dar să răspundă, din patru oameni să fie unul bun. Nu e bun Mihai Stoica pentru munca aceasta, nu a demonstrat. Cunoaște fotbal, e enciclopedie, dar la munca asta nu se pricepe.

De MM nu pot să dau vina că de mult nu mă mai dau după el, mi-am dat seama că nu se pricepe la asta. El se pricepe la fotbal, știe să conducă acolo staff-ul, știe să adune jucătorii, tot ce înseamnă fotbal, MM știe. Nu se pricepe la jucători, să aducă jucători, în rest, toate celelalte, e cel mai bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ulterior, cei doi și-au reglat relația. Iar Mihai Stoica a anunțat că prietenia sudată în ultimii 20 de ani este prea puternică pentru a fi destrămată de la o declarație interpretată. 

„Am vorbit înainte de a apărea declaraţiile. Nu-l cunoşti pe Gigi Becali, nu cunoşti relaţia noastră. 

A zis: 'Ce fraier eşti...'. El a zis că eu am vrut să te smeresc, dar la ce mod. Cei care merg la biserică ştiu ce înseamnă smerenia, e un termen important, că e virtutea de dobândit cel mai greu. 

Şi eu am recunoscut că nu mai înţelegeam cu ce am greşit eu, că ba nu mă pricep, ba că s-a transferat la sugestia mea. 

A fost o neînţelegere. Lucrurile sunt în regulă. Eu am făcut o greşeală că n-am răspuns când m-a sunat după FC Argeş şi el a luat-o ca pe o ofensă”, a spus Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!