Mihai Stoica știe cine este antrenorul potrivit pentru FCSB: „Mi-l doresc! L-am atins la coarda sensibilă” 

Mihai Stoica FCSB mihai pintilii Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Mai 2022, 17:56
Data actualizarii: Miercuri 18 Mai 2022, 18:13

Managerul general al FCSB-ului și-a exprimat dorința în legătură cu postul de antrenor. 

Egalul FCSB-ului cu FC Voluntari, 2-2, de pe Arena Națională a făcut ca clubul patronat de Gigi Becali (63 ani) să rateze pentru al șaptelea an consecutiv titlul. Cu toate acestea, omul de afaceri este hotărât să meargă pe mâna lui Toni Petrea (47 ani) și în sezonul viitor, chiar dacă nu a izbutit să o surclaseze pe CFR în ultimele două ediții, și i-a propus prelungirea contractului.

Până la răspunsul tehnicianului, Mihai Stoica (57 ani) a mărturisit că l-ar dorit pe Mihai Pintilii (37 ani) antrenor la FCSB. Însă, managerul general roș-albaștrilor a precizat că acest lucru nu este posibil din acest sezon, având în vedere că fostul internațional român încă nu are dreptul de a pregăti o echipă din primul eșalon. 

Mihai Stoica: „Poenaru poate, Croitoru poate. La noi nu poate nimeni” 

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii. O să mai dureze câțiva ani până când o să aibă şi el dreptul și licenţa. 

De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. - când Pintilii era dorit la națională), fără să ştiu că el se uita. L-am atins la coarda sensibilă. Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aceea m-am luptat să nu plece la echipa naţională.

Pe Pintilii îl văd pregătit pentru a prelua echipa în 2-3 ani, când o să aibă licenţa, Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate. La noi nu poate nimeni”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

Gigi Becali: „Pintilii a zis: 'Nu-l trădez pe nea Gigi'!”

La începutul acestui an, când a fost numit selecționer, Edward Iordănescu (43 ani) l-a dorit pe Mihai Pintilii secund. Însă, fostul închizător al roș-albaștrilor a refuzat oferta de la FRF, cu toate că era de 5 ori mai mare decât încasează la FCSB, și a rămas în staff-ul lui Toni Petrea. 

„Pintilii va fi următorul nostru antrenor. Într-un an și jumătate, cred, își ia licența. Apoi el va fi antrenorul nostru mult timp de acolo încolo, cât vrea el. A demonstrat că e prea caracter.

A lăsat 15.000 de euro la Federație și a rămas cu 3000 de euro. A zis 'Nu-l trădez pe nea Gigi'. Vezi caracterul?”, a declarat Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!