Mihai Stoica Basarab Panduru Dorinel Munteanu Otelul Galati Superliga

Mihai Stoica și Basarab Panduru se înclină în fața unui antrenor din Liga 1: "N-am văzut un meci în care să nu joace"

Mihai Stoica și Basarab Panduru au comentat situația lui Dorinel Munteanu, antrenor care traversează o formă excelentă la Oțelul Galați.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 20:59
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 20:57

Oțelul Galați a înregistrat un singur eșec în primele 11 etape din Liga 1. Nou-promovata a reușit să lege două victorii în campionat, 2-0 contra lui FC U Craiova și 1-0 împotriva lui Dinamo, iar formația antrenată de Dorinel Munteanu a urcat pe locul 7.

Dorinel Munteanu, lăudat de Mihai Stoica și Basarab Panduru

Fostul internațional Basarab Panduru spune că Dorinel Munteanu nu este apreciat la adevărata valoare, tehnicianul având mai mulți contestatari în startul sezonului din cauza metodelor sale de antrenament.

"Nu suntem corecți cu Dorinel Munteanu. Noi vorbim acum de Dorinel pentru că are niște rezultate, dar nu era nimeni de acord cu metodele lui dacă n-ar fi avut rezultate. Dacă nu avea, zica că nu se poat așa ceva, că îi aleargă pe colo și pe dincolo. Dorinel face exact ce trebuie cu juătorii pe care îi are, aleargă mai mult decât oricine", a spus Panduru, la Orange Sport.

Prezent în studio, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut și el un discurs laudativ la adresa lui Dorinel Munteanu.

"Dorinel Munteanu e un fel de Petrescu. Probabil ăsta e secretul lui, că oamenii au acceptat niște cantonamente... i-a rupt în două. Și joacă! N-am văzut un meci în care Oțelul să nu joace", a spus Mihai Stoica.

"Am fost luat în derâdere". Ce a avut de spus Dorinel Munteanu după victoria cu Dinamo

Tehnicianul Oțelului și-a felicitat jucătorii pentru evoluția din partida cu Dinamo, explicând și care motivele pentru care echipa a reușit să progreseze de la începutul campionatului.

"Fiecare echipă are armele ei. Jucătorii trebuie felicitați pentru efortul depus, pentru tactică. Nu cred că această victorie e contestată de absolut nimeni. 

Încet, încet, echipa începe să joace ceea ce vreau eu. Mai sunt cei noi veniți care nu sunt integrați 100%. Eu am spus de la început că vom crește treptat, chiar dacă am fost luat în derâdere. Selecția se face după caracter, fiecare jucător trebuie să respecte ceea ce spun, așa vom fi prieteni. 

Meritul este al echipei noastre, nu a lăsat adversarul să joace. Nu pot să fiu mulțumit, pentru că un antrenor nu trebuie să fie mulțumit. Vom continua cu seriozitate, disciplină. 

La Pop a fost o decizie corectă, a fost imprudență, la faza hențului se poate comenta", a spus Dorinel Munteanu, la finalul partidei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!