Mihai Stoica: "Nu tin minte sa fi trait la Steaua o astfel de situatie"

Autor: Sport.ro
Luni 25 Februarie 2008, 18:04
"STEAUA ESTE O ECHIPA PUTERNICA POATE SA URCE PE 2"

Nu am mai trai asa ceva la Steaua recunoaste fostul manager din Ghencea Mihai Stoica. Presedintele Unirii a spus ca nu s-a mai confruntat la Steaua cu o astfel de situatie cand dupa investitii si transferuri puternice echipa sa nu joace nimic, dar spera ca formatia lui Lacatus sa-si revina si sa urce pe doi.

"Cu Otelul a fost un meci special pentru mine.Mi-a fost teama de joc teama de joc. Am intalnit o echipa puternica .Noi nu figuram pe lista echipelor care pot emite pretentii pentru locul 2.

Nu vreau sa merg la comisii, de aceea nu vreau sa vorbesc despre arbitraje si de CFR" a comentat Mihai Stoica la Special.

"Nu tin minte sa fi trait la Steaua o astfel de situatie. Dar e o situatie provizorie. Steaua e o echipa puternica si poate urca pe doi. Nu stiu ce inseamna implicarea lui Gigi Becali la echipa.Ne intereseaza mai putin meciul de cupa cu Rapid decat cel din campionat cu Timisoara. Nu este usor in cupa. E usor in cupa pentru o echipa care este cap de serie. Daca trecem de Rapid dam sigur peste Dinamo sau CFR si nu va fi usor" a spus MM Stoica la Special.

Milsami Orhei - FCSB se vede la PRO TV, joi, 18 iulie, de la 20:00!

Financial Times: Franța o va susține pe Kovesi pentru funcția de procuror-șef european
BRAT