Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Toni Petrea Superliga

Mihai Stoica lămurește situația lui Toni Petrea: "Hai să vorbim pe față!". Ce s-a întâmplat azi la FCSB

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a fost contestat de fanii echipei, care i-au cerut demisia, fiind nemulțumiți că "se lasă umilit" de patronul Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 20:10
Data actualizarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 20:09

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor din Peluza Nord, a anunțat că va avea o discuție cu Toni Petrea, în care antrenorul urmează să fie întreabat "de ce se bagă Gigi la echipă".

Mihai Stoica: "Scandarea către Toni Petrea e o indirectă"

Discuția dintre cele două părți a avut loc chiar astăzi, anunță Mihai Stoica, iar managerul general de la FCSB explică de unde provine nemulțumirea fanilor.

"Scandarea (n.r - prin care se cere demisia lui Toni Petrea) e o indirectă. N-au treabă ei cu Toni, ci cu Gigi. E clar că e indirectă. Știe foarte bine asta. Faptul că-l venerează pe Keșeru nu e doar pentru ce a făcut Keșeru la Steaua și pentru faptul că e stelist de mic, ci pentru că a intrat în dizgrația patronului, iar ei au o problemă cu stilul de a conduce al lui Gigi. 

Să vorbim pe față, nu doar platitudini. Azi a avut loc o discuție între Toni Petrea și Gheorghe Mustață. Eu nu știu ce s-a întâmplat, n-am apucat să vorbim", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Întrebat ce crede că va decide Toni Petrea la finalul sezonului, când îi expiră contractul cu FCSB, Mihai Stoica nu a putut oferi un răspuns clar: "Depinde foarte mult de cum terminăm. Una e să termini pe locul 2, alta e locul 3. Mi-e foarte greu să dau un răspuns. Nu știu cum s-au schimbat și pentru el. El a câștigat multe în negocierile cu Gigi față de situația în care s-a aflat anul trecut. Chiar dacă nu se vede, dar eu știu asta. Nu vorbesc neapărat financiar, ci și din alte puncte de vedere".

Gheorghe Mustață: "Nu vrem să știm că Toni Petrea se lasă umilit!"

Toni Petrea a anunțat că vrea să poarte o discuție cu liderii suporterilor în încercarea de a reduce tensiunea, iar Gheorghe Mustață a explicat că îi va cere lui Toni Petrea „să nu se mai lase umilit”.

„O să discutăm. O să vorbim în următoarele ore. Noi n-avem nimic cu domnul Toni Petrea, cu omul Toni Petrea, cu antrenorul Toni Petrea. O singură nelămurire a noastră e cu Gigi că se bagă la echipă, atât.

Noi o să avem o discuție și, fără niciun fel de problemă, o să clarificăm situația. Noi o să continuăm să ne încurajăm echipa și vedem ce o mai fi

(n.r. - dacă se poate ajunge la o înțelegere să nu i se mai ceară demisia lui Toni Petrea) De ce nu? O să avem un dialog cu el. Noi nu punem condiții, fiindcă nu avem de ce să punem condiții. Noi susținem oamenii care vor binele acestei echipe, dar am spus-o și o repet: Nu vrem să știm că se lasă umilit! Noi la capitolul acesta vrem să discutăm, să nu se lase umilit și el să fie factorul de decizie. Noi asta ne dorim de la el.

Toni Petrea este un om sincer și corect. Este un om cu care se poate discuta și care nu minte. Știu foarte bine ce vorbesc și știu ce fel de om este. Nu cred că ne-ar minți, n-are niciun rost să ne mintă.

Noi suntem conștienți că toți patronii se bagă la echipe, numai că al nostru o face pe față. Are putere să discute cu Becali, că, până la urmă, e antrenorul echipei. Evident că vorbesc și discută”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies