Mihai Stoica, dorit de un club de tradiție! Singurul antrenor alături de care ar fi acceptat să meargă

Mihai Stoica FCSB Ioan Ovidiu Sabau U Cluj Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 08:52
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 08:52

MM Stoica (57 de ani) a dezvăluit că la un moment dat a fost curtat de un club de tradiție din România, însă în cele din urmă mutarea a picat.

U Cluj a încercat să-l „transfere” pe Mihai Stoica la U Cluj, în 2010, a dezvăluit oficialul lui FCSB. Deși au fost mai multe rânduri de negocieri între actualul manager general de la FCSB și regretatul Florian Walter, mutarea nu s-a concretizat însă.

MM a dezvăluit că în discuțiile pe care le-a purtat cu Walter, i-a cerut acestuia ca antrenor să fie numit Ioan Ovidiu Sabău, o legendă a clubului din Ardeal, motiv pentru care laudă numirea acestuia pe banca tehnică a Clujului, în această iarnă.

„Am avut nişte discuţii cu regretatul Florian Walter, am studiat bine problema, am discutat de vreo şase ori. Şi i-am spus că singurul antrenor cu care aş veni e Neluţu Sabău. În 2010. Mai ales pentru U cluj, Sabău e legendă! A antrenat după aia”, a spus Mihai Stoica, potrivit la Orangesport.

MM Stoica, vorbe de laudă la adresa lui Sabău

MM Stoica a ținut să-l laude pe Ioan Ovidiu Sabău și pentru calitățile fotbalistice pe care le-a arătat în perioada în care a îmbrăcat tricoul lui Dinamo.

„Eram disperat după Steaua, dar când juca la Dinamo, Sabău mi se părea excepţional. Nu pierdea nicio minge, eu aşa ceva n-am văzut”, a mai spus MM.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!