Mihai Stoica FCSB Ion Craciunescu U Cluj Superliga

Mihai Stoica, aprobat de Ion Crăciunescu! Cum a comentat fostul arbitru fazele controversate din FCSB - U Cluj

FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Cluj, scor 2-2 , în ultimul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:12
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:16

Liderul a deschis scorul prin Joyskim Dawa (8). Dan Nistor (26) a restabilit egalitatea după o acţiune personală.

FCSB a intrat la pauză în avantaj, graţie golului marcat de Adrian Şut (39), care a reluat în plasă mingea respinsă de Gorcea la lovitura liberă executată de Florinel Coman. U Cluj a marcat golul prin care a obţinut un punct prin Bogdan Mitrea (88), cu capul, după un corner executat de Nistor.

Ion Crăciunescu, de partea lui Mihai Stoica după FCSB - U Cluj

Deși recunoaște că nici FCSB nu s-a ridicat la cel mai înalt nivel, iar jucătorii din ofensivă nu au dat dovadă de altruism, Mihai Stoica a pus rezultatul și pe seama unor erori de arbitraj ale brigăzii conduse de Ionuț Coza.

Oficialul FCSB se referă la faza din minutul 44, când Alexandru Băluță a primit un cartonaș galben pentru simulare, după ce a acuzat că a fost faultat de Bogdan Vătăjelu și la cea din minutul 68, când același Vătăjelu atinge mingea cu mâna în propriul careu după o deviere a lui Andrea Compagno, iar Ion Crăciunescu susține opinia lui Mihai Stoica. 

"E o fază la care mulți spun ’Dom-le, atinge mingea’, dar eu văd că dă mai întâi în picior și după atinge mingea. Concomitent nu poate pentru că are piciorul în față. Este un contact, indiscutabil. Îl prinde cu piciorul acolo.

Pentru mine, este penalty. Este discutabil, accept și alte opinii. Cum să nu cadă când îi dă și în picior și apoi saltă piciorul? Atunci, cum nu e contact?

După părerea mea este henț. Vine cu mâna de sus și o aduce în jos spre minge. A vrut să o bată de pământ. Eu văd ce face el, e o neglijență.

Când te duci așa și aluneci, ai tendința să pui o mână jos și cu a doua să te sprijini. Ce căuta mâna sus? El este cu ochii pe minge non-stop", a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport


Dorin Goian, după FCSB - U Cuj 2-2 (02.10.2023) pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!