Mihai Stoica FCSB Florinel Coman Superliga

Mihai Stoica, anunțul momentului despre Florinel Coman: "Am primit o filmare"

Florinel Coman a suferit o accidentare în meciul Dunajska Streda - FCSB 0-1, iar fotbalistul vicecampioanei a fost diagnosticat cu ruptură musculară.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 August 2022, 00:52
Data actualizarii: Luni 08 August 2022, 00:53

FCSB a decis să nu apeleze la tratamentul clasic, care l-ar fi ținut pe Coman departe de gazon pentru aproximativ șase săptămâni, ci să îl trimită în Serbia, la așa-numitul "vraci" Marijana Kovacevic.

Ce se întâmplă cu Florinel Coman după accidentare

Florinel Coman a început ședințele de terapie vineri și este scos din calcul pentru returul cu Dunajska Streda, din Conference League, programat joi, însă Mihai Stoica anticipează că internaționalul român va reveni rapid pe teren.

Managerul general de la FCSB a explicat și progresul rapid făcut de Coman, după primele trei ședințe de terapie.

"Florinel Coman nu are șanse pentru joi. D-aia l-am și trimis acolo. Cu tratament clasic ar fi fost 5-6 săptămâni. A avut o ruptură foarte mare, dar el n-a simțit. Doar acolo se poate vindeca într-un timp foarte scurt.

El a plecat vineri, a făcut vineri prima ședință de terapie. Sâmbătă, a doua. Azi, a treia. Abia mâine va vedea ecografistul. E plecat cu Marius Ianuli acolo, team manager-ul nostru, care mi-a trimis o filmare cu el urcând scările în sprint", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Nicolae Dică: "Coman trebuie să devină mai puternic"

„Florinel Coman are ruptură, cred că va sta între 5 şi 6 săptămâni. A făcut RMN, din păcate l-am pierdut pentru o perioadă mai lungă. Mă gândeam că nu va fi ruptură după discuţia pe care am avut-o cu el la pauză.

Din păcate are acest lucru. Dar el a mai trecut prin astfel de momente, trebuie să devină mai puternic, să intre mai repede în echipă”, spunea Nicolae Dică, după accidentarea lui Coman.

Modifică setările cookies