Mihai Stoica anunță surpriza din lotul lui FCSB: "Va fi o soluție! Mă gândesc la ce a făcut Hagi cu Borza"

Mihai Stoica FCSB Ricardo Padurariu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 09:40
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 09:38
FCSB a realizat trei transferuri în această vară, iar în cantonament vor participa și mai mulți jucători proveniți din academie.

În cantonamentul lui FCSB din Olanda va merge și Ricardo Pădurariu, un fundaș stânga în vârstă de doar 16 ani, care este văzut de Mihai Stoica un candidat serios pentru echipa mare în viitorul apropiat.

Mihai Stoica: "Pădurariu va fi o soluție pentru FCSB în foarte scurt timp"

Pădurariu este asemănat cu Andrei Borza. Jucătorul Farului a debutat în Liga 1 tot la vârsta de 16 ani, iar acum a devenit unul dintre tinerii jucători cei mai apreciați ai echipei lui Gică Hagi.

"Îl avem pe Panțîru, care și-a revenit, e o variantă la Radunovic. E Pantea, care a demonstrat că poate juca stânga și dreapta, iar eu am încredere că Pădurariu, în foarte scurt timp, va fi o soluție. 

Mă gândesc exact la ce a făcut Gică Hagi cu Borza, iar Pădurariu are aceeași vârstă cu Borza când a început Borza să joace. Eu văd calități foarte, foarte bune la acest copil", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cine este Ricardo Pădurariu, conform site-ului FCSB

  • Poziție: Fundaș stânga
  • Vârsta: 16 ani (născut la 23 mai 2007, București)
  • Naționalitate: română
  • Înălțime: 177cm
  • Greutate: 68kg
  • Picior de bază: stâng

Amicale de lux pentru FCSB

Vicecampioana României va pleca în cantonament în Olanda, pentru 11 zile, perioadă în care va disputa mai multe meciuri de pregătire, dintre care două foarte puternice.

Formația antrenată de Elias Charalambous va juca împotriva celor de la PAOK Salonic, echipă cu care s-ar putea întâlni în play-off-ul din Conference League. Meciul cu echipa Răzvan Lucescu va avea loc pe 5 iulie.

Al doilea meci de verificare pentru FCSB va fi cu Anderlecht, formație cu care s-a duelat în grupele Conference League, în sezonul trecut. Amicalul se va juca pe 1 iulie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!