Mihai Stoica anunță decizia majoră pregătită de Gigi Becali: "Așa îl simt"

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 09:14
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 09:14

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit despre Gigi Becali și declarațiile publice pe care le face patronul echipei.

Criticat ani la rând pentru ieșirile publice în care își critică jucătorii sau antrenorii ori anunță echipa de start sau transferurile pe care le pregătește, Gigi Becali este hotărât să iasă din viața publică, crede Mihai Stoica.

Mihai Stoica: "Gigi Becali nu o să mai vorbească nici cu presa, îl simt că se îndepărtează"

Managerul general de la FCSB spune că Becali s-a distanțat în ultima vreme și de jucători, iar curând nu va mai vorbi nici în presă. Stoica este de părere că, prin această decizie, omul de afaceri ar face un bine echipei sale.

"Gigi Becali nu mai vorbește cu jucătorii, nu mai vorbește cu nimeni, o să vezi că nu o să mai vorbească nici cu presa în curând. Îl simt că se îndepărtează ușor, ușor. De spațiul public se îndepărtează și de ieșitul în presă. 

Clar că mi-ar conveni să nu iasă (n.r - să vorbească în presă). Nu știu dacă a ieșit vreodată să spună ceva care să ne avantajeze pe noi. El ieșea și înainte și după, ieșea și spunea echipa", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Recent, Mihai Stoica a vorbit despre obiceiurile lui Gigi Becali și a explicat că FCSB a ratat o mulțime de transferuri doar din cauza faptului că finanțatorul a vorbit în presă.

"Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea... mă rog, asta e treaba", spunea Mihai Stoica, în urmă cu șase zile.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!