Gigi Becali FCSB Mihai Stoica MM Stoica Superliga

Scântei între Gigi și MM? „Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?! De ce trebuie să spui asta?”

Managerul general al roș-albaștrilor i-a adus un reproș lui Gigi Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 10:23
Data actualizarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 10:24

Marți, 21 iunie, Gigi Becali (63 ani) l-a prezenat oficial pe Joyskim Dawa (26 ani) la FCSB, după ce în urmă cu 24 de ore a mai adus un fundaș central. Rămas liber de contract, Rachid Bouhenna (30 ani) și-a încheiat socotelile cu CFR Cluj și s-a înțeles cu FCSB. 

Cu patru stoperi în lot: Denis Haruț (23 ani), Iulian Cristea (27 ani) și cele două achiziții, Mihai Stoica (57 ani) mai speră ca la vicecampioana României să mai sosească un fundaș central grec. Totodată, managerul general al FCSB-ului a punctat că duce o muncă dificilă în a găsi și convinge jucători din cauza faptului că Gigi Becali dezvăluie public orice ofertă pe care clubul roș-albastru o înaintează. 

Mihai Stoica: „Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea”

„Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, mai avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam un răspuns, acum, dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, de un grec, da. Nu am pomenit în viaţa mea de ce Gigi trebuie să spună astea. Vă daţi seama cu ce probleme m-am confruntat de ani de zile?!

Sunt chestii care au picat în trecut numai pentru că nu a putut să tacă din gură. De ce trebui să spui astea... mă rog, asta e treaba”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!