Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

Mihai Rotaru pregătește trei transferuri la Universitatea Craiova! Anunțul oltenilor

Universitatea Craiova a avut un final dezamăgitor de an și a coborât pe locul 5 în Liga 1, fiind în pericol să rateze play-off-ul.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:57
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 19:59

Oltenii nu concep să rateze play-off-ul și susțin că obiectivele rămase în acest sezon sunt ocuparea poziției a treia în Liga 1 și câștigarea Cupei României.

Trei transferuri la Universitatea Craiova în iarnă

Universitatea Craiova a încheiat anul cu șapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar patronul Mihai Rotaru anunță că intenționează să facă trei transferuri în perioada de mercato din această iarnă. Un fundaș central, un mijlocaș defensiv și un mijlocaș de bandă sunt așteptați în Bănie.

"Trebuie să tragem linie, să ne resetăm și să o luăm de la capăt. Săptămâna viitoare se pleacă în cantonament și sper să arătăm cu totul altfel din perspectiva rezultatelor. Noi nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm. Aducem pentru că vrem să întărim echipa. Vrem să acoperim 2-3 posturi.

Noi întotdeauna vrem să ne întărim, să fim mai buni, să progresăm, nu e în funcție de locul pe care îl ocupăm. Un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, care să joace în banda stânga sau dreaptă, și eventual un mijlocaș central defensiv. Important e un fundaș central pentru că Găman e accidentat și trebuie să acoperim zona", a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

Întrebat dacă Daniel Celea (26 de ani), fundașul central de la Chindia Târgoviște, este o variantă pentru echipă în această iarnă, Rotaru a spus: "Îl apreciem pe Celea, dar nu discutăm despre jucători, pe cine vrem, cum vrem. E sub contract și nu putem discuta".

Universitatea Craiova va efectua un stadiu de pregătire în Turcia, unde va disputa trei partide amicale. Revenirea elevilor lui Laurențiu Reghecampf în țară este programată pentru 20 ianuarie, cu câteva zile înaintea meciului cu Rapid, primul al anului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!