Mihai Rotaru universitatea cluj - universitatea craiova Universitatea Craiova Superliga Andrei Ivan

VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru, intervenție dură la Ora Exactă în Sport: ”Sunt jucători care nu au ce căuta la Universitatea Craiova”

Mihai Rotaru s-a arătat dezamăgit de jucătorii de la Universitatea Craiova, după remizat cu Universitatea Cluj, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 14:04
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 14:16

Acționarul majoritar de la gruparea olteană a găsit și explicația pentru rezultatele modeste ale echipei sale din acest debut de sezon. 

Mihai Rotaru: ”Sunt jucători care nu au ce căuta la Universitatea Craiova”

„O să mă refer la ce se întâmplă la noi. E clar că sunt jucători care au dezamăgit, e clar că ceea ce s-a întâmplat ieri e o rușine. Nu ai voie să porți tricoul Universității, așa cum nu ai voie să porți nici tricoul lui Dinamo, al Stelei sau al Rapidului și să te prezinți în felul ăsta. Sunt jucători care nu au ce căuta la Universitatea Craiova!

  • Andrei Ivan

Sunt dezamăgit de unii jucători, sunt extrem de dezamăgit. Jucători în care noi tot timpul am crezut, le-am dat șanse, au fost în atenția noastră. Sunt doi, trei, patru care nu au ce căuta. E clar că trebuie să ne mai întărim. Față de CFR și FCSB, noi am câștigat un punct în etapa asta. De felul meu sunt optimist. Prima repriză de ieri a fost un dezastru. Jucători odihniți, care nu au jucat în Albania. Să te prezinți în felul acesta, eu zic că e rușinos.

Lipsa de voință, de atitudine, lipsa de interes pentru propriile lor vieți. Ca să reușești în viață, trebuie să te bați. Nimeni nu-ți dă nimic pe gratis. Când ești jos, atunci trebuie să arăți caracter. Arată în momentul în care ești la greu”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Mihai Rotaru din emisiunea Ora Exactă în Sport

Universitatea Craiova a început sezonul cu două rezultate de egalitate, cu Sepsi (2-2) și Universitatea Cluj (1-1). În Conference League, oltenii au remizat cu Vllaznia, scor 1-1, astfel că totul se va decide în returul din Bănie. 

Principalul obiectiv fixat de conducere este calificarea în grupele Conference League. Chiar dacă echipa nu va beneficia de statutul de cap de serie în următoarele două tururi preliminare, șefii clubului speră ca Laszlo Balint să facă o ”minune”. Calificarea reprezintă și un ”tun” financiar important.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!