VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a reacționat, după ce Hanca și Vînă au cerut 7,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova: ”Am avut o discuție cu ei”

Mihai Rotaru Ionut Vina Sergiu Hanca Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 11:47
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 11:47

Mihai Rotaru a reacționat după ce Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au solicitat clubului Universitatea Craiova o sumă uriașă, de 7,5 milioane de euro.

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au considerat că li s-au încărcat drepturile din contract când au fost trimiși la echipa a doua, așa că au acționat pe cale legală. 

Rotaru s-a arătat dezamăgit de atitudinea celor doi jucători și a lăsat de înțeles că nu ar avea emoții cu privire la recurs.

Mihai Rotaru: ”Am avut o discuție cu ei”

Sunt dezamăgit mai mult pentru Vînă, pentru că Hanca a venit de curând în clubul nostru. El a venit ca și mercenar, nu în sensul negativ al cuvântului, în sensul că vine și face tot ce depinde de el pentru a susține clubul la care joacă, dar n-am avut o perioadă mai lungă de timp ca să ne cunoaștem. 

Cu Vînă e altceva, știți foarte bine de unde l-am luat, era marginalizat, vorbesc de FCSB. I-am dat numărul 10, i-am dat șanse peste șanse, iar tu să faci o acțiune împotriva clubului fără să dai un telefon, fără să spui, să suni și să zici că vrei să faci asta. Să mergi pe drumul ăsta, tu, Vînă, ar trebui să-ți fie rușine!

(...) 

Am avut o discuție cu ei și acum câteva zile, și acum o perioadă de timp după ce domnul Rădoi a dat demisia, am participat la toate ședințele și lăurile de decizii în cadrul clubului. Ei, a treia zi după ce a plecat Rădoi, și-au băgat rezilierile, când și dacă voiau nu se putea întâmpla nimic. Au avut acel miraj al banilor, e frumos să visezi 7,5 milioane de euro. Și eu am visat, nu cred că e rău să visezi. Să meargă pe drumul ăsta, clubul îi va respecta, le va asigura condițiile”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Mihai Rotaru, la Ora Exactă în Sport

Sergiu Hanca a fost utilizat în 14 meciuri în acest sezon, în care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. În timp ce Ionuț Vînă, după ce a fost readus la prima echipă de Mirel Rădoi, a bifat doar 5 prezențe pentru gruparea din Bănie.

Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor

„HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs. 

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecata ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs”, a fost comunicatul oficial.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!