Hanca și Vînă cer 7,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova și Mihai Rotaru! Decizia Comisiei de Soluționare a Litigiilor

Sergiu Hanca CSU Craiova Ionut Vina Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 20:33
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 20:36

Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au considerat că li s-au încărcat drepturile din contract când au fost trimiși la echipa a doua, așa că au acționat pe cale legală. 

În noiembrie 2022, după Rapid - Universitatea Craiova, 2-2, Mirel Rădoi (41 ani) a anunțat public că i-a exclus din lot pe Andrei Ivan (25 ani), Jovan Markovic (21 ani), Sergiu Hanca (30 ani) și Ionuț Vînă (27 ani). Cei doi din urmă au considerat că li s-au încărcat drepturile din contract când au fost trimiși la echipa a doua, așa că au acționat pe cale legală. 

Memoriile depuse de Hanca și Vînă au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor

Numai că, memoriile depuse de Ionuț Vînă și Sergiu Hanca au fost respinse pe 1 februarie 2023 de Comisia de Soluționare a Litigiilor, din cadrul Federației Române de Fotbal. Însă, jucătorii Universității Craiova au dreptul de a face recurs. 

„HANCA SERGIU CĂTĂLIN vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârât, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs. 

VÎNĂ IONUȚ DANIEL vs. U CRAIOVA 1948 CLUB SPORTIV SA – încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Admite în principiu cererea de chemare în garanție formulată de pârât. Respinge excepția inadmisibilității acțiunii invocată de pârat, ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în judecata ca neîntemeiată. Respinge cererea de chemare în garanție, ca neîntemeiată. Cu recurs”, se arată decizia. 

Sergiu Hanca a fost utilizat în 14 meciuri în acest sezon, în care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. În timp ce Ionuț Vînă, după ce a fost readus la prima echipă de Mirel Rădoi, a bifat doar 5 prezențe pentru gruparea din Bănie. 

Declarațiile lui Mihai Rotaru, când Mirel Rădoi a exclus 4 jucători din lot 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!