VIDEO Mihai Pintilii nu l-a ascultat pe Becali! Pe ce poziție va juca Deian Sorescu la meciul cu FC Argeș

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 13:44
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 14:29

Gigi Becali a promis că-i va schimba poziția pe teren lui Deian Sorescu, însă Mihai Pintilii nu a fost de acord cu patronul vicecampioanei.

Contestat de patron, Deian Sorescu și-a motivat evoluțiile mai slabe susținând că are nevoie de timp pentru a se adapta la FCSB.

Întrebat de ce nu reușește la FCSB să dea același randament ca la Dinamo, unde impresiona în bandă, Sorescu a susținut că acest lucru este cauzat de faptul că în „Groapă” juca pe altă poziție, mai avansat.

Pintilii nu-i schimbă poziția în teren lui Sorescu

În replică, Gigi Becali a anunțat că se va consulta cu Mihai Pintilii și dacă acesta va fi de acord, atuci îl va lăsa pe Sorescu să evolueze pe același post ca la Dinamo, pentru a vedea ce randament dă.

Se pare, însă, că Pintilii nu a fost de acord cu această variantă și este de așteptat ca Sorescu să apară tot pe poziția de apărător dreapta la meciul cu FC Argeș.

„Nu cred (n.r. - că Sorescu va trece inter dreapta), cred că Deian se apropie ușor-ușor de o formă bună. Mie, personal, îmi place cum acoperă poartea dreapta. Are intenții clare ofensive, dar cred că totuși nu joacă la randamentul său de 100%. E normal, e nou, are nevoie de acomodare, a avut o pauză mai mare în care a jucat și nu a jucat. Dar cred că perioada de acomodare va fi foarte scurtă, ne ajută foarte mult Deian”, a spus Leo Strizu la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Argeș.

FCSB o întâlnește pe FC Argeș, în deplasare, duminică, de la ora 20:30, într-un meci din etapa cu numărul 27 din sezonul regulat al Superligii.

  • Echipa lui Pintilii ocupă în momentul de față locul trei în clasament, cu 48 de puncte.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!