Mihai Nesu revine in Liga I etapa viitoare. Momentul emotionant pe care il asteapta in o luna. Se umple National Arena pentru el?

Mihai Nesu revine in Liga I etapa viitoare. Momentul emotionant pe care il asteapta in o luna. Se umple National Arena pentru el?

Odata cu revenirea in tara, la Universitatea Cluj, George Ogararu a dat doua lovituri.

 Mai intai, Ogararu a adus alaturi de el la Cluj un specialist din Olanda, iar apoi a facut un anunt care a luat pe toata lumea prin surprindere: Nesu revine in Romania.

Chemat la Universitatea Cluj sa fie analist video, Mihaita Nesu va "debuta" in functie etapa viitoare, in meciul pe care Universitatea il va disputa cu CSU Craiova.

"De meciul viitor o sa inceapa sa lucreze alaturi de noi. Mihai cunoaste foarte bine fotbalul si interpreteaza fazele si cred ca va fi de mare ajutor echipei", a declarat Ogararu, dupa infrangerea Universitatii Cluj cu Rapid, 2-1.

Peste o luna de zile, pe 18 octombrie, Nesu va putea asista la unul dintre cele mai emotionante momente din cariera sa.

U. Cluj se va deplasa la Bucuresti pentru meciul cu Steaua, iar stelistii ar putea chiar sa lase Ghencea pentru National Arena, intr-un meci-sarbatoare cu tribunele pline pentru Mihaita Nesu.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies