Mihai Lixandru, mesaj pentru ”fețele noi” de la FCSB + ce spune despre UCL

FCSB mihai lixandru Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 09:55
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 09:54

FCSB a fost vineri la vizita medicală.

La mai puțin o lună de când au ridicat trofeul SuperLigii deasupra capului, fotbaliștii roș-albaștrilor s-au reunit vineri dimineață la o clinică din Chiajna pentru a lua parte la vizita medicală.

Mihai Lixandru, mesaj pentru ”fețele noi” de la FCSB + ce spune despre UCL

Mihai Lixandru (23 de ani) a dialogat cu reprezentanții mass-media înainte să pășească în interiorul clinicii și a avut un mesaj important pentru noile transferuri de la FCSB. Momentan, David Kiki și Daniel Popa sunt singurele mutări oficializate de roș-albaștri.

”A fost o vacanță destul de lungă. Ne-am odihnit, ne-am încărcat bateriile și suntem pregătiți de un nou an. Un an important și un an cu foarte multe meciuri în preliminarii. Supercupă. Campionat. Multe meciuri. Sperăm să mergem mai departe cât mai mult în toate competițiile. La FCSB sunt mereu așteptări foarte mari. Nu cred că s-a schimbat nimic. Noi trebuie să fim pregătiți de asta. Cu siguranță avem jucători care pot face față presiunii.

Cu toată lumea ne luptăm la titlu. Toți vor să câștige împotriva noastră. E normal. CFR, Rapid, Craiova. Farul. Sunt echipele de anul trecut din play-off. Dar, nu se știe niciodată. Am văzut și alte echipe care s-au întărit, spre exemplu ”U” Cluj. (n.r. fețe noi la FCSB) Sperăm să ne ajute. Să fie sănătoși și să ne îndeplinim obiectivele împreună. Ne bucurăm și sperăm să avem un lot cât mai numeros și valoric.

Sper să am un sezon cât mai bun. Să fie o creștere de la an la an. Noi plecăm cu acest gând, suntem în preliminarii Champions League. În fotbal e posibil orice și o să dăm totul pentru asta. Avem un staff care o să ne pregătească foarte bine. Nu am griji. O să fim pregătiți atât fizic, cât și psihic. Încerc să mă pregătesc cât mai bine și să am un sezon cât mai bun. Sper să fiu sănătos și să am reușitele pe care mi le doresc eu”, a spus Mihai Lixandru.

Roș-albaștrii și-au adjudecat în ediția 2023/24 primul titlu din formatul play-off/play-out al SuperLigii României și va participa în noua stagiune în tururile preliminare din UEFA Champions League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!