OFICIAL "Messi din Giulești" s-a transferat în Liga 1: "A beneficiat de acordul clubului"

Marian Draghiceanu CSM Resita Otelul Galati Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iunie 2024, 17:00
Data actualizarii: Vineri 14 Iunie 2024, 16:57

Oțelul Galați a reușit un nou transfer în fereastra de mercato din această vară. Dorinel Munteanu și-a îndreptat atenția și către Liga 2.

Marian Drăghiceanu (24 de ani), mijlocașul ofensiv de la CSM Reșița, va juca la Oțelul Galați în sezonul următor. Anunțul oficial a fost făcut de clubul din Valea Domanului, vineri după-amiază.

Marian Drăghiceanu a semnat cu Oțelul Galați

Drăghiceanu, fotbalist crescut la Ceahlăul Piatra Neamț, a mai jucat la Dunărea Călărași și la Rapid, în ligile inferioare. La Rapid, micuțul mijlocaș era poreclit "Messi din Giulești" și făcea parte din echipa care promova în Liga 1 la finalul sezonului 2020/2021.

După promovare, Drăghiceanu nu a rămas la Rapid, fiind pus pe liber. Mijlocașul a semnat cu CSM Reșița, iar în sezonul recent încheiat din Liga 2 a fost golgheterul competiției, cu 14 reușite, la egalitate cu Bogdan Chipirliu, atacantul de la CSA Steaua.

"Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian DRĂGHICEANU a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă!

Îți mulțumim pentru tot Drăghi și îți dorim mult succes la noua echipă!", a transmis CSM Reșița, pe Facebook.

Drăghiceanu a petrecut două sezoane la CSM Reșița, unul în Liga 3 și altul în Liga 2. În ultima stagiune, echipa sa a terminat pe primul loc în grupa A din play-out.

Cum s-a mișcat Oțelul Galați până acum

Antrenor - Dorinel Munteanu (confirmat)

Veniri - Mihai Adăscăliței (Unirea Slobozia / gratis), Stipe Juric (LKS Lodz / gratis), Neluț Roșu (Dinamo / gratis), Cristian Chira (CFR Cluj / gratis), Iustin Popescu (Chindia / gratis), Vasilije Djuric (Radnicki 1923 / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alin Nica, Ștefan Farcaș (Unirea Braniștea)

Plecări - Eduard Pap (FC Botoșani / gratis), Costin Ghiocel (CFC Argeș / gratis), George Cîrjan, Pablo Gaitan, Claudio Mocanu, Dragan Lovric, Dan Panait, Relu Stoian, Anes Rusevic, Vasile Jardan (contracte încheiate), Joao Lameira (Baltika Kaliningrad / împrumut expirat), Ștefan Bodișteanu (FCV Farul / împrumut expirat), Răzvan Tănasă (FCV Farul / împrumut expirat)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!