Mesajul lui Rusescu pentru fanii Stelei! Ce spune fostul golgheter despre reintoarcerea in Ghencea: "Sa nu scrii asta" :)

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 10:18

	Mesajul lui Rusescu pentru fanii Stelei! Ce spune fostul golgheter despre reintoarcerea in Ghencea: "Sa nu scrii asta" :)

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Raul Rusescu trece prin momente grele la Sevilla. Plecat de la Steaua din postura de golgheter al Ligii I, Rusescu prinde rar lotul lui Unai Emery la noua sa echipa.

Intr-un interviu acordat cotidianului Gazeta Sporturilor, Rusescu le transmite suporterilor Stelei ca isi doreste sa se intoarca la un moment dat in Ghencea.

"Dupa Steaua, am ajuns la un nivel fotbalistic foarte ridicat. Sunt etape in cariera fiecarui jucator. Pentru mine, a fost momentul perfect sa ajung in fotbalul mare."

"Nu s-a pus problema sa ma intorc vara asta la Steaua. Au fost doar zvonuri."

"Cu siguranta, la un moment dat ma voi intoarce in Ghencea. Dar sa nu scrii asta... este 'off the record'", a declarat fostul golgheter al Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT