Mesajul emotionant primit de dinamovisti din partea familiei HALDAN inaintea startului Ligii I: "Sa le aratam ce inseamna Dinamo"

Mesajul emotionant primit de dinamovisti din partea familiei HALDAN inaintea startului Ligii I: "Sa le aratam ce inseamna Dinamo"

Jucatorii lui Dinamo au primit un mesaj emotionant din partea familiei Haldan, inaintea startului de sezon din Liga I. 

Cristi Haldan, tatal fostului capitan al dinamovistilor, a declarat pentru site-ul lui Dinamo ca "suporterii dinamovisti sunt unici, nimeni nu poate pune la indoiala inventivitatea galeriei", referindu-se la coregrafia cu ingerii 3D reusita in derbyul cu Steaua.

Acesta a avut un mesaj catre toti dinamovistii inaintea sezonului. "Toti suporterii traiesc in fiecare zi cu amintirea lui Catalin, un caracter de luptator, modest, flamand de performanta. Si cei mai tineri dinamovisti care nu l-au cunoscut pe Catalin au crescut cu aceasta mentalitate"

"Bucuria noastra, a suporterilor, va fi inzecita la victorii daca la greu stam unul langa altul si punem umarul pentru Dinamo. Este si un principiu pe care la rugby, ca antrenor, il transmit baietilor inaintea fiecarui meci, oficial sau amical. Sunt mandru ca sunt dinamovist, sunt mandru ca am crescut in Stefan cel Mare cu aceasta mentalitate: Hai sa le aratam astora ce inseamna Dinamo!", a spus Cristi Haldan pentru FC Dinamo.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies