Catalin Haldan Dinamo Superliga

Mesajul emotionant primit de dinamovisti din partea familiei HALDAN inaintea startului Ligii I: "Sa le aratam ce inseamna Dinamo"

Jucatorii lui Dinamo au primit un mesaj emotionant din partea familiei Haldan, inaintea startului de sezon din Liga I. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 14:34
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 14:36

Cristi Haldan, tatal fostului capitan al dinamovistilor, a declarat pentru site-ul lui Dinamo ca "suporterii dinamovisti sunt unici, nimeni nu poate pune la indoiala inventivitatea galeriei", referindu-se la coregrafia cu ingerii 3D reusita in derbyul cu Steaua.

Acesta a avut un mesaj catre toti dinamovistii inaintea sezonului. "Toti suporterii traiesc in fiecare zi cu amintirea lui Catalin, un caracter de luptator, modest, flamand de performanta. Si cei mai tineri dinamovisti care nu l-au cunoscut pe Catalin au crescut cu aceasta mentalitate"

"Bucuria noastra, a suporterilor, va fi inzecita la victorii daca la greu stam unul langa altul si punem umarul pentru Dinamo. Este si un principiu pe care la rugby, ca antrenor, il transmit baietilor inaintea fiecarui meci, oficial sau amical. Sunt mandru ca sunt dinamovist, sunt mandru ca am crescut in Stefan cel Mare cu aceasta mentalitate: Hai sa le aratam astora ce inseamna Dinamo!", a spus Cristi Haldan pentru FC Dinamo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies