Superliga

"Noul Neymar" si miza pe tineri! Cum abordeaza Dinamo noul sezon: Negoita asteapta un nou Rotariu, Serban sau Filip!

Dinamo a facut doar 4 transferuri in aceasta vara insa niciun jucator cu nume nu a venit in Stefan cel Mare. Negoita asteapta sa explodeze un nou tanar in lotul lui Dinamo, asa cum au facut-o Rotariu, Serban sau Filip sezonul trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Iulie 2014, 07:34
Data actualizarii: Marti 08 Iulie 2014, 07:39
Dinamo porneste la drum in noul campionat cu un lot aproximativ la fel ca cel de anul trecut. Singurele nume noi sunt Marc si Miranda, de la Corona, echipa retrogradata, Anghelina de la FC Olt, din liga a 2-a, si Gavrila de la Otelul, echipa scapata de retrogradare pe final.

Negoita a intrat iar in gura fanilor pentru lipsa de implicare financiara la club insa grijile dinamovistilor sunt de a acoperi datoriile la bugetul de stat si nu de a face transferuri. De altfel, in momentul in care a venit la Dinamo, Negoita a anuntat ca vor urma cateva sezoane de reconstructie.

Inlocuitor pentru Balgradean & noul Neymar

 
 
Dinamo a transferat doi jucatori de la o echipa retrogradata, Corona Brasov. Primul pe lista este Marc, un portar cu experienta, de 31 de ani, ce a strans mai multe sezoane in Liga I la Corona, Brasov si Poli Iasi. Acesta ar trebui sa il inlocuiasca pe Balgradean, care a fost pus pe lista de transferuri pentru 100.000 de euro, Dinamo mai avand variantele Samoila, un portar de 24 de ani, si Mutiu, un portar de 19 ani.

Tot de la Corona a venit si Wanderson Miranda, alintat de Stoican "noul Neymar" desi joaca mijlocas defensiv si nu ofensiv ca perla Braziliei. Acesta a venit la Brasov din Grecia, fiind un produs al scolii de fotbal portugheze.

Miza pe tineri

 

Pe langa cei doi, Dinamo l-a mai adus pe Marian Anghelina de la FC Olt. Acesta joaca atacant si va face parte din grupul destul de mare de tineri, alaturi de cei de la Dinamo II, care vor incerca sa prinda un loc in prima echipa a lui Dinamo in sezonul urmator.

Pe langa Anghelina, Dinamo va mai miza pe Cazacu, Crisan, Ionita, Adi Pop II, Gavrila, Buia Jr si Lemac.

Primul "11" al lui Dinamo:

Marc - Rus, Durimel, Adi Popa II, Fai - Serban, Miranda - Rotariu, Matei, Filip - Bilinski

Modifică setările cookies