Mesajul ciudat al lui Gigi Becali pentru EROUL Stelei! "Era neica nimeni inainte sa ajunga la Steaua! L-am facut fotbalist!" Reactia patronului:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Februarie 2013, 18:55

	Mesajul ciudat al lui Gigi Becali pentru EROUL Stelei! "Era neica nimeni inainte sa ajunga la Steaua! L-am facut fotbalist!" Reactia patronului:

► Castiga bilete cu Voyo.ro la Steaua - Chelsea! Scrie-ne mesajul tau pentru Steaua si il ducem in vestiar inainte de razboiul cu Chelsea, joi 7 martie 20:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro! Detalii AICI!

Gigi Becali a avut o interventie in direct la DigiSport, in care a vorbit despre meciul cu Chelsea, dar si despre unul dintre eroii calificarii cu Ajax - Vlad Chiriches.

"Daca castiga finala, eu, ca membru fondator, ca apropiat, o sa propun Consiliului de Administratie sa le dea 100.000 de euro jucatorilor, de om. Daca o sa vrea Consiliul doar. Pentru Gardos am avut o oferta de cinci milioane si am cerut eu sapte milioane. Consiliul are sa imi dea datorie, vreo 11 milioane. Sa imi dea banii, ca altfel o bag in insolventa. Chiriches era neica nimeni cand a venit la Steaua. Daca era selectionat la natională inainte sa vina, tot nimeni era. Cand vii la Steaua, trebuie sa stii un lucru, trebuie sa joci cel putin doi ani. Asta e politica la Steaua. Ce conteaza ca am dat pe el 700.000 de euro, era neica nimeni, la Steaua l-am facut fotbalist", a spus patronul Stelei.

Vlad Chiriches s-a transferat la Steaua in urma cu un an, in pauza de iarna. Becali a platit 700.000 de euro celor de la Pandurii Tg.Jiu, plus un procent dintr-un viitor transfer.

La meciul cu Chelsea, Chiriches a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. Fundasul a jucat excelent in aparare, iar pe final de meci a reusit o superexecutie, care a dus scorul la 2-0 si meciul in prelungiri.

Rata de infectare, 6 martie 2021. București, a doua zi în scenariul roșu. Rata de infectare a crescut la 3,12
BRAT

Modifică setările cookies