VIDEO Mehmet Topal a ajuns în România: "Planul meu la Petrolul? E o nebunie! Mi-am ascultat sufletul și am venit aici"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 22:34
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 22:33
Mehmet Topal (38 de ani) a ajuns în România, duminică seară, iar luni va conduce primul antrenament în calitate de antrenor principal la Petrolul Ploiești.

Cu doar câteva zile înainte de reunire, Petrolul a decis să schimbe banca tehnică. Laszlo Balint a fost demis, iar în locul său a fost numit turcul Mehmet Topal, fost jucător important al Turciei, campion cu Galatasaray, Fenerbahce și Bașakșehir, însă fără experiență în calitate de antrenor.      

Mehmet Topal: "Voi da totul pentru Petrolul, un club foarte important în România"

Fostul mijlocaș turc a ajuns în România duminică seară. La aeroport, în fața reporterilor, Mehmet Topal a alternat discursul în engleză cu cel în turcă și a anunțat că are planuri mărețe la Petrolul Ploiești.

"E prima mea experiență ca antrenor, vom vedea ce se va întâmpla. Petrolul e un club foarte important în România, are 100 de ani de istorie, iar eu și echipa mea vom da tot ce avem mai bun. Planul meu? E o nebunie! 

Sunt conștient că am venit la un club foarte mare, cu istorie. Vom încerca să ducem Petrolul cât mai sus", a spus Mehmet Topal.

Întrebat despre știrea apărută în Turcia, conform căreia Jose Mourinho l-ar fi dorit în staff-ul său la Fenerbahce, Topal a spus: "Sunt foarte multe știri în Turcia legate de chestia asta, dar eu cred că am făcut cea mai bună alegere. Mi-am ascultat sufletul și am venit aici".

Întrebat dacă va aduce jucători noi la Petrolul, noul antrenor al ploieștenilor a răspuns scurt: "Da, cu siguranță. Veți vedea".

Mehmet Topal va conduce primul antrenament de la Petrol luni, de la ora 20:00, pe Stadionul Ilie Oană, iar la sesiunea de pregătire vor putea asista și suporterii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!