Liga 1

Meciul FC Voluntari - FCSB, mutat pe alt stadion! Anunțul ilfovenilor

Clubul FC Voluntari anunţă începerea modernizării suprafeţei de joc a stadionului ,,Anghel Iordănescu", astfel că partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 împotriva lui FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunţată la o dată ulterioară.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 17:00
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 17:01

La începutul lunii mai se vor efectua lucrări complexe de infrastructură care vor include înlocuirea covorului de iarbă, îmbunătăţirea drenajului şi a sistemelor de degivrare şi irigare.

Meciul FC Voluntari - FCSB, mutat pe alt stadion

În consecinţă, partida din cadrul etapei a 9-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal împotriva echipei FCSB se va disputa pe o altă arenă, care va fi anunţată la o dată ulterioară", a notat FC Voluntari, potrivit news.ro.

Meciul cu FCSB este programat în etapa a IX-a, la 14 mai.

Măsura de la FC Voluntari a fost anunțată pentru prima dată de antrenorul Liviu Ciobotariu, după accidentarea lui Constantin Budescu, de la începutul lunii aprilie.

"Mă îngrijorează starea gazonului. Ne-am fi dorit să fie terenul bun, să putem juca, să putem pasa, dar astea sunt condițiile deocamdată. Sperăm ca în meciurile următoare să arate altfel. 

Din câte am înțeles, se va lucra la acest teren, adică îl vom reface total. Atât terenul principal, cât și cel de antrenament. Cred că în ultima etapă nici nu vom juca aici, deja am înțeles că vor demara lucrările la acest teren pentru că este impracticabil, este greu de jucat pe el", spunea Ciobotariu, la momentul respectiv.

Modifică setările cookies