UPDATE: CFR Cluj ramane in Scotia! Campionii Romaniei, blocati la Glasgow de un caz de EBOLA! Meciul cu Viitorul, in pericol!

Derby-ul de dumninica dintre Viitorul si CFR Cluj ar putea sa fie amanat.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Octombrie 2019, 15:36
Data actualizarii: Vineri 04 Octombrie 2019, 22:27

UPDATE Sambata, ora 22:00 | CFR Cluj este in continuare blocata la Glasgow. Potrivit publicatiei Fanatik, delegatia CFR-ului va putea pleca cel mai devreme sambata dimineata din Scotia.

Viitorul - CFR este programat duminica, de la 20:30, la Ovidiu.


UPDATE | Publicatia britanica Daily Mirror anunta ca aeroportul din Glasgow ar fi fost inchis de fapt pentru ca o aeronava de tip cargo ar fi "pierdut" pe pista o parte din incarcatura.

Politia, pompierii, precum si mai multe echipaje medicale au intervenit de urgenta.


Clujenii nu au plecat inca din Scotia. Echipa lui Dan Petrescu este blocata pe aeroportul din Glasgow si deocamdata nu se stie cand poate decola avionul ce urmeaza sa ii aduca in Romania pe baietii lui Dan Petrescu.

Potrivit GazeteiSporturilor, autoritatile au anuntat ca niciun avion nu va mai decola chiar in momentul in care ardelenii se pregateau de imbarcare. Presa scotiana a scris ca aeroportul a fost inchis pentru ca ar exista suspiciunea unui atentat terorist, insa ardelenilor li s-a transmis ca "a aterizat un avion din Africa si exista un caz suspect de Ebola".

Modifică setările cookies