Meciul care l-a distrus pe Multescu: "Cireasa de pe coliva a fost la Timisoara" De ce avea nevoie Dinamo de aceasta despartire:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 07:06
Meciul care l-a distrus pe Multescu: "Cireasa de pe coliva a fost la Timisoara" De ce avea nevoie Dinamo de aceasta despartire:

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Constantin Anghelache a vorbit despre inlocuirea lui Gigi Multescu si aducerea lui Flavius Stoican. Presedintele executiv al lui Dinamo spune ca totul s-a rupt dupa meciul de la Timisoara, pierdut cu 2-0. Dinamo este acum pe locul 12 in clasament, cu 9 puncte dupa 8 etape. 

"Situatia devenea delicata. Bomboana pe coliva a fost primul meci, de la Timisoara. Toti am crezut ca o sa castigam si nu stiu ce s-a intamplat. Acel rezultat a atarnat foarte mult in meciurile viitoare. Apoi a fost episodul de la Brasov. Toate acestea apasa asupra starii psihice a jucatorilor, a antrenorului...", a dezvaluit Anghelache la Dolce Sport.

Despartirea de Gigi Multescu a fost una amiabila, iar antrenorul a inteles singur ca trebuie sa plece. 
"Multescu nu a fost demis, a fost o despartire pe cale amiabila. Cu totii am cazut de acord ca echipa avea nevoie de un soc. Reconstructia nu este usoara deloc, mai ales ca trebuie dublata de rezultate. Multescu a muncit foarte mult, dar tinand cont de mai multi factori, printre care si comunicarea, am decis ca este mai bine sa ne despartim.
Noi convenisem cu Multescu un obiectiv care se mentine si acum: locul 5 la finalul turului si locul 4 la finalul campionatului"
, a mai spus Anghelache.

Tragerea la sorti a play-off-ului Euro 2020: vineri, de la 13:00, in direct la PRO TV!

Alegeri Prezidențiale 2019. Harta interactivă a secțiilor de votare din străinătate
BRAT