Masura disperata: ultima achizitie a Stelei a acceptat o clauza incredibila in contract! Steaua il poate da afara cand vrea!

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 08:14

	Masura disperata: ultima achizitie a Stelei a acceptat o clauza incredibila in contract! Steaua il poate da afara cand vrea!

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Martin Bogatinov, macedoneanul de 27 de ani, adus de Steaua pentru a suplini plecarea lui Ciprian Tatarusanu, a acceptat o clauza in contract mai putin obisnuita in randul jucatorilor cu un anumit statut.

Portarul care n-a aparat deloc in ultimele 8 luni, pentru ca a refuzat sa-si prelungeasca intelegerea cu fostul sau club, Karpaty Lvov, poate fi dat afara de Steaua in orice moment, incepand cu vara acestui an.

Este vorba despre o clauza in contractul jucatorului, prin care se specifica faptul ca Steaua poate rezilia unilateral contractul la fiecare 6 luni, fara ca acest lucru sa poata fi facut si de macedonean, scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

LUCESCU NU E IMPRESIONAT DE TRANSFER

Mircea Lucescu nu a avut cuvinte de lauda la adresa portarului care a activat in ultimele doua sezoane in campionatul Ucrainei.

"Bogatinov nu e printre marii portari ai campionatului, ca pe aia ii stiu. Echipele ca Lvov schimba mereu jucatorii de la un tur la altul."

"O sa ma interesez de acest Bogatinov. E posibil sa fie un portar foarte bun. Karpaty e o echipa buna. Dar eu de unde sa il stiu daca nu a mai jucat de un an de zile?", a spus Lucescu la DolceSport.

Pfizer face concedieri în Belgia şi transferă activităţile în România. Sindicatele se declară șocate
BRAT

Modifică setările cookies