BOMBA! Cel mai scump jucator din lotul lui Reghe pleaca de la Steaua! Al 4-lea titular care se desparte de echipa:

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 06:56

	BOMBA! Cel mai scump jucator din lotul lui Reghe pleaca de la Steaua! Al 4-lea titular care se desparte de echipa:

► Luni 13, se rup mainile in direct! Liga Greilor, ora 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

Cristi Tanase a semnat un precontract cu o echipa din Serie A si va pleca de la Steaua imediat dupa terminarea sezonului, anunta astazi cotidianul Gazeta Sporturilor.

Conform sursei citate, mutarea se va face abia in vara, pentru ca atunci intra in vigoare noul contract al lui Tanase, cel in care fostul sau club, FC Arges, nu va mai detine niciun procent din drepturile federative.

Tanase a devenit in 2009 cel mai scump jucator cumparat vreodata de Steaua, Gigi Becali platind la acea vreme 1,8 milioane de euro clubului argesean.

De atunci si pana acum, mijlocasul a fost considerat cea mai buna 'marfa de export' din Ghencea, insa nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Contestat in multe randuri de galerie, decarul Stelei isi va incheia in vara aventura in Ghencea, inscriindu-se astfel pe lista titularilor care se vor desparti de echipa la finalul sezonului. Tatarusanu, Bourceanu si Georgievski vor pleca si ei.

Fara sa dea numele echipei care vrea pe Tanase, cotidianul Gazeta Sporturilor precizeaza ca precontractul a fost semnat de impresarul jucatorului, impresarul Becali.

Iohannis intervine în dosarul ”10 august”: ”Solicit ministrului Justiției să explice public”
BRAT

Modifică setările cookies