Marius Sumudica FCSB Liga 1

Marius Șumudică: ”Am fost un prost. Dacă mergeam la FCSB, mă băteam la titlu”

Marius Șumudică regretă că nu a acceptat oferta lui Gigi Becali de a prelua FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2022, 20:59
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2022, 21:01

Anul trecut, când antrenorul era liber de contract, a negociat cu Gigi Becali preluarea echipei FCSB, dar nu a acceptat, iar patronul vicecampioanei l-a ales atunci pe Dinu Todoran.

Șumudică nu a rămas mult timp fără angajament și a semnat atunci cu CFR Cluj, echipă pe care a reușit să o califice în Conference League și pe care a lăsat-o pe primul loc, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri.

„Lui Gigi Becali i-am dat primul telefon după ce am ieşit din biserică şi după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul”. Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aştepta. Nu ştiu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Şumudică. Am greşit! În sufletul meu sunt rapidist, dar am greşit.

Dacă mergeam la Steaua, FCSB, eu cred că mă băteam la titlu cu şanse reale. Îmi era foarte greu să lucrez şi cu suporterii celor de acolo pentru că eram hulit. Erau bani mulţi, contracte foarte bune pentru staff-ul meu. Era un contract bun, cu bonusuri foarte bune, cu totul treceam de jumătate de milion.

Am fost la el în curte şi mă întreba de un jucător, nu îmi mai amintesc. Exista posibilitatea să se bage, să dea telefoane, să se bage, dar săptămână de săptămână cine lucra cu jucătorii? Gigi? Nu ştiu dacă scăpam o înjurătură, dar cred că ajungeam la un consens”, a spus Marius Șumudică, la ProSport.

În prezent, Marius Șumudică este liber de contract, după despărțirea de turcii de la Malatyaspor.

Modifică setările cookies