Sepsi - FCU Marius Lacatus Superliga Superliga

Marius Lăcătuș, categoric înainte de Sepsi - FCU. Cum vede confruntarea dintre cele două echipe

Sepsi OSK și FCU Craiova își dau întâlnire joi, 16 martie, de la ora 21:00, la Sfântu Gheorghe pentru a disputa rejucarea din etapa cu numărul 23.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:31
Data actualizarii: Miercuri 15 Martie 2023, 19:32

Marius Lăcătuș a vorbit despre duelul dintre cele două cluburi și a evidențiat faptul că formația dirijată de Cristiano Bergodi e un grup mai unit decât cel al lui Nicolo Napoli.

Marius Lăcătuș, categoric înainte de Sepsi - FCU. Cum vede confruntarea dintre cele două echipe

De asemenea, fostul antrenor al CSA Stelei a eidențiat faptul că FCU Craiova deține avantajul rezultatului de egalitate, în timp ce Sepsi trebuie să obțină neapărat victoria în cazul în care își dorește să facă pasul în play-off-ul Superligii.

„Nu știu, mie mi se pare că Sepsi e mai echipă, mai grup decât U Craiova 1948. Craiova trăiește mai mult din realizările individuale ale unor jucători, dar oricând te poți aștepta ca o echipă sau alta să facă un joc foarte bun. Poate să aibă Craiova o seară foarte bună, mai ales că are posibilitatea să facă egalitate și să meargă în play-off.

Nu cred că se vor ajuta. Dacă intră U Craiova 1948 în play-off, cu cealaltă Craiova nu va fi prietenă, cu FCSB, nu, cu CFR, nici atât, iar cu Hagi, nu. Cu Sepsi, e același lucru. Nu poți să te duci ca antrenor la jucător și să îi spui ’azi joci, mâine, nu’. A fost un play-off în care Sepsi nu a câștigat niciun joc, ce înseamnă, că s-a dat la o parte?”, a spus Marius Lăcătuș, potrivit Digi Sport.

Sepsi - FCU Craiova se va rejuca!

FC U Craiova are nevoie de victorie sau remiză pentru a merge în play-off, în timp ce pentru Sepsi singura variantă este victoria.

Meciul Sepsi - FC U Craiova s-a disputat inițial la finalul lunii ianuarie, însă a fost suspendat în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei oltene.

Comisia de Disciplină a decis ca Sepsi să câștige la masa vede cu 3-0. Totuși, Comisia de Recurs a hotărât recent ca meciul să se rejoace.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!