Liga 1

  Marius Croitoru, cu gândul la plecarea de la Botoșani: „Sunt două echipe pe care aș vrea să le antrenez”

Antrenorul Botoșaniului a vorbit despre viitorul la clubul patronat de Valeriu Iftime. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 15:50
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 16:28

Marius Croitoru este cel mai longeviv antrenor din Liga 1. Tehnicianul o conduce pe FC Botoșani de pe 5 iunie 2019. 

Chiar dacă îi expiră contractul în vară, Croitoru este pe punctul de a semna un nou angajament pe încă două sezoane cu gruparea din Moldova, cu toate că a precizat că este pregătit să facă pasul la un club cu pretenții, argumentând că are două echipe de tradiție din Liga 1 pe care ar dori să le pregătească.

„Sunt în discuţii cu Botoşani. E un contract pe care l-au pus, îl discutăm, mai sunt anumite clauze şi nu ştiu sincer să-ţi spun în momentul acesta, pentru că îmi trebuiesc şi anumite acte pentru a putea face un pas în faţă, mă refer la licenţa PRO.

Nu am teamă de nimeni şi aş putea să fac un pas în faţă, dar consider că în momentul acesta aş putea să mai stau la Botoşani.

Probabil dacă va veni o ofertă bună din străinătate mă voi gândi, dar în momentul acesta primul lucru pe care îl iau în calcul este Botoşani.

Da, sunt două echipe de tradiţie pe care mi-ar plăcea să le antrenez. Nu aş vrea să dau nume, nu aş vrea să se interpreteze, dar îmi doresc la un moment dat, ca orice antrenor tânăr, să fac pasul la o echipă de tradiţie din România.

Dar deocamdată sunt la Botoşani, am contract până în vară, există posibilitatea în proporţii mari să semnez tot cu Botoşani, pe doi ani.

După aceşti doi ani de zile, vreau să rămân cel mai longeviv antrenor din România. Înseamnă că închei cinci ani, probabil atunci va fi timpul să fac o mutare”, a declarat Marius Croitoru pentru telekomsport.

Marius Croitoru a încheiat anul 2021 pe loc de playoff în Liga 1, pe poziția a patra, cu 34 de puncte după 21 etape. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies