marin dună Gaz Metan Medias Liga 1 Superliga Marin Dună

Marin Dună, anunț îngrijorător în privința Mediașului: „Nu știu dacă vor să mai țină echipa!”

Dinamo a zdrobit-o pe Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, în etapa a 27-a din Liga 1 și s-a distanțat la cinci puncte de ultima clasată, Academica Clinceni.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 22:42
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 22:50

Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă extrem de complicată din cauza datoriilor, iar Marin Dună, „secundul” lui Poenaru, a anunțat că sibienii se îndreaptă către dezastru.

Pentru Marin Dună acesta a fost ultimul meci pe banca lui Gaz Metan.

„E greu să analizez jocul acum, pentru că nu ar fi o analiză corectă având în vedere situația. Iancu a arătat lucruri bune. A jucat foarte bine, sigur, el s-a pregătit cu noi. Maxim a jucat foarte bine, chiar și Șteau. Sunt jucători de perspectivă, cu calități, dar nu trebuiau aruncați toți odată în focul acestei bătălii din Liga 1. E greu, vor mai pleca din ei pentru că au memorii. Mie îmi pare rău. Se formase un grup bun acolo, cu care sunt sută la sută convins că scăpam de retrogradare.

Sper ca din vară, pentru că acum nu mai sunt șanse ca Mediaș să scape de retrogradare, autoritățile să facă ceva. Nu se întrevede niciun viitor. Din toate declarațiile care se dau, asta se înțelege. Nu știu dacă se mai vrea sau nu să se țină echipa. Se îndreaptă către un dezastru. Ar fi păcat. Am trecut a doua oară prin așa ceva. E destul de greu, dar nu noi controlăm factorul financiar.

Nu au cum să se salveze. Se vor mai lua puncte săptămâna viitoare. Probabil își vor pune un antrenor. Pot juca acești copii în continuare, dar nu pot progresa. Vor arăta lucruri bune în continuare, dar fiecare individual. Am și spus înaintea meciului că nu avem cum să arătăm bine, dar, spre surprinderea mea, am avut multe momente bune. A venit și greșeala lui Iancu, pentru care nu îl poate certa nimeni, a venit golul trei și de acolo s-a rupt totul”, a spus Marin Dună la finalul meciului Dinamo - Gaz Metan Mediaș, scor 4-0.

Mediaș ocupă locul 14 în clasament, cu 22 de puncte, șase mai multe decât Dinamo.

Pentru Gaz Metan Mediaș urmează deplasarea de la Craiova, unde se va duela cu FCU, sâmbătă (26 februarie), de la ora 15:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!