Meci blocat la pariuri?! Ponturi pentru Dinamo București vs. Gaz Metan Mediaș și FC U Craiova 1948 vs. UTA Arad! (P)

Pronosticuri Sportive
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Februarie 2022, 11:13
Data actualizarii: Vineri 18 Februarie 2022, 11:16

Deși Dinamo este în continuare pe locul 15 în clasament, are un joc haotic și niște rezultate groaznice, perspective s-au schimbat brusc în ultima săptămână. 

Acest lucru este datorat situației dramatice de la Mediaș, echipă care probabil va lua locul “câinilor” în liga secundă. Pariurile pentru acest meci sunt preluate din oferta Winmasters.

Dinamo, gură uriașă de aer

Dinamo este una dintre cele mai slabe echipe din România. Bucureștenii au doar 3 victorii în 26 de etape și cea mai vulnerabilă defensivă din istorie: 58 de goluri primite.

Totuși, sunt șanse din ce în ce mai mari ca dinamoviștii să nu retrogradeze.

Fiindcă, două dintre contracandidate, Academica Clinceni și Gaz Metan, au uriașe probleme financiare și nu mai pot face față competiției.

Astfel, dintr-un sezon complet negru, peste Dinamo răsare un soare optimist.

Chiar și în aceste condiții, trupa din “Ștefan cel Mare” trebuie să mai adune puncte. Jocul este unul foarte modest, în ultima etapă rezistând eroic la UTA, deși la un moment dau aveau doi oameni în minus.

În aceste condiții, rezultatul de 0-0 este precum o victorie.

A priori pierduseră 1-6 cu CS Universitatea Craiova, 0-4 la Botoșani și 0-3 cu FCSB, eșecuri care spun multe despre valoarea lotului actual.

Există unele vești bune și din punct de vedere al transferurilor, venind Robert Grădinaru și Moura, ambii sosiți chiar de la adversarii de astăzi.

Gaz Metan, aproape desființată

Gaz Metan Mediaș trăiește o dramă. Echipa are mari probleme financiare, este îngropată în datorii și nu mai poate face față în Liga 1.

Din cauza restanțelor financiare, luni, Gazul s-a despărțit de Gabriel Moura, Vlad Morar, Vâlceanu, Matricardi, Horj, Dobrescu, Francisco Junior, Mihai Lixandru, Ioan Filip, Grădinaru și Irobiso, practic cei mai importanți fotbaliști.

În aceste condiții, Ilie Poenaru vine la București cu nu mai puțin de 8 juniori în lot!

Veștile rele nu se termină aici. Mediaș a fost deja penalizată cu 2 puncte, urmând o nouă sancțiune, de această dată de 6 puncte.

În mod normal, situația este clară: retrogradare iar apoi probabil faliment.

 

Majoritatea caselor de pariuri au blocat acest meci, deoarece situația oaspeților este incertă. Chiar și așa, este foarte probabil să fie în oferta live sau să fie deschis în orele premergătoare.

Cea mai bună variantă de pariu este 1 solist. Dinamo încă mai are nevoie de puncte, sperând chiar într-o salvare directă de la retrogradare, în timp ce soarta celor de la Gaz Metan pare pecetluită.

FC U Craiova 1948 – UTA Arad

FC U Craiova 1948 vine după un meci slab, pierzând 0-2 în fața marii rivale locale, CS Universitatea Craiova.

Acest eșec cântărește mult ca orgoliu, ca moral, însă nu schimbă aproape deloc situația lor în clasament.

Craiova este pe locul 13, având șanse enorme să scape de retrogradare.

În contextul în care au 13 puncte peste Dinamo, iar Clinceni și Mediaș vor termina sezonul în genunchi (sau deloc), FC U Craiova 1948 poate să stea liniștită.

Jocul este din ce în ce mai bun, deși partida de luni a fost ștearsă.

Însă, a priori acesteia, Craiova câștigase 3-2 cu Botoșani și remizase 2-2 la FCSB.

UTA Arad vine și ea după un rezultat foarte slab, 0-0 acasă cu Dinamo București. Deși au avut 2 oameni în plus în ultimele minute ale jocului, arădenii au fost incapabili să marcheze, evoluând precipitat și haotic.

Au existat ocazii, au fost categoric echipa mai bună, însă rezultatul rămâne nul.

Nule sunt și șansele echipei la play-off, având 9 puncte sub Universitatea Craiova și Farul, cu doar 4 etape rămase.

Astfel, UTA joacă fără o miză reală.

Evoluția arădenilor a fost în general foarte bună în acest sezon, în deplasare venind după remize la Rapid București (1-1) și la CFR Cluj (0-0).

Unele case de pariuri au oferte fenomenale de bun venit. Vezi aici avantajele de care poți profita!

În acest context, consider că UTA este ușor favorită. Cota pentru x2 este excelentă, 1.50, putând să fie jucată atât single cât și într-un combo.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!