Marian Iancu vrea să revină în fotbal și are deja două variante

Marian Iancu Poli Timisoara Rapid Superliga Marian Iancu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2023, 20:23
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2023, 20:23

Marian Iancu, fostul patron de la Poli Timișoara, ar vrea să revină în fotbal, la câteva luni după ce a fost eliberat din închisoare.

Condamnat în 2014 la 14 ani de închisoare, fiind acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani în dosarul RAFO, Marian Iancu a fost eliberat pe 27 iunie 2022, cu șase ani mai devreme decât termenul anunțat.

Marian Iancu ar vrea să revină în fotbal

Acum, omul de afaceri ar vrea să se implice din nou în fotbal, dezvăluie Rică Răducanu. Iancu ar avea deja două variante de echipe la care să investească bani.

Una este fosta sa echipă, Poli Timișoara, care este într-o situație delicată, pe penultimul loc în Liga 2, iar cealaltă este Rapid, clubul său de suflet.

”Am înțeles că Iancu atacă. Nu e zvon, sunt la zi, sunt și eu la zi cu informațiile astea. Ori Timișoara, ori Rapid. Pentru că mai are bani, așa a zis.

Cine mai refuză azi banii? Dar să nu vă surprindă. Este totul posibil, stați liniștiți”, a spus Rică Răducanu, la Digi Sport.

Starurile lui Marian Iancu la Poli Timișoara: Torje și Gigel Bucur

Marian Iancu, fost președinte al societății Balkan Petroleum, a devenit cunoscut în fotbal după ce cumpărat clubul Poli Timișoara în iarna lui 2005 de la fostul internațional Anton Doboș. În cei șase ani în care Iancu a investit la Timișoara, clubul a plătit aproximativ 21,5 milioane de euro pe achiziționarea a 101 jucători.

Bănățenii au reușit să-și vândă fotbaliști pe sume importante, cei mai reprezentativi dintre aceștia fiind Gabi Torje (2,5 milioane de euro plătiți de Dinamo) și Gigel Bucur (Kuban Krasnodar l-a luat cu 2 milioane de euro). În total, Poli a încasat în cei șase ani 13,7 milioane de euro din vânzarea de jucători.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!