Marian Iancu: "Turcia, destinatie buna pentru Bourceanu. E bine ca ramane in vizorul nationalei!" De ce trebuie sa-si vanda Steaua capitanul:

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Ianuarie 2014, 11:46

	Marian Iancu: "Turcia, destinatie buna pentru Bourceanu. E bine ca ramane in vizorul nationalei!" De ce trebuie sa-si vanda Steaua capitanul:

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

Alex Bourceanu a intrat in ultimele 6 luni de contract, iar vara lui 2014 i-ar putea aduce un contract avantajos, urmand sa semneze din postura de jucator liber. Cu toate acestea, capitanul Stelei continua sa pastreze sanse pentru a parasi echipa chiar in aceasta perioada, Prosport.ro anuntand ca turcii de la Trabzonspor au facut o oferta de 1.6 milioane pentru mijlocas.

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timisoara, cel care l-a vandut pe Bourceanu la Steaua, spune ca fotbalistul ar trebui lasat sa plece, Turcia fiind o destinatie buna, mai ales in conditiile in care Steaua poate incasa o suma de bani.

"Turcia e o destinatie acceptabila pentru Bourceanu. E bine ca ramane in zona europeana si poate ramane in vizorul nationalei. El are o varsta, are o familie, e normal sa-si urmareasca interesele si asa cred ca e cel mai bine.

Nu stiu daca 1.6 milioane e suma. Nu pot sa zic daca e mare sau mica, dar pot sa spun ca e binevenita in fotbalul romanesc. Sunt momente grele pentru fotbal, sumele sunt din ce in ce mai mici, in afara de un highlight al fotbalului, unde nu se poate ajunge, vezi Real Madrid, Chelsea. etc. In rest, sumele sunt rezonabile.

Cred ca se vor stabili relatii in interesul tuturor partilor angajate in aceasta situatie. La Timisoara am avut exemplul Karmienilor, care au plecat liberi de contract. Insa ei venisera tot liberi, deci era normal sa ii lasam.

Steaua se afla in alta situatie. A jucat in Liga Campionilor, a ajuns la un alt nivel si si-a facut o cota importanta", a spus Marian Iancu la Ora Exacta in Sport.

Timișoara intră în carantină pentru 14 zile. Oamenii vor ieși doar cu declarație, mall-urile se închid în weekend
BRAT

Modifică setările cookies